Bajatović ostaje na čelu Srbijagasa jer tako odgovara Moskvi

Ostavite komentar


  1. jedini koji odgovara Moskvi, svi ostali odgovaraju berlinu, briselu i vasingtonu. kad ce neko ko odgovara Srbiji?

    1. Pa sa takvom platom i svim tim bahaćenjem toliko je otvorio pandorinu kutiju to se više ne može zatvoriti . Pa toliko se nakrao da ako sad ode u penziju – mislim da je to jedino resenje problem je da će se ceo sistem urušiti jer su vazalsko rodbinski uslovi u toj gasnoj hobotnici toliko povezani i da ceo sistem tako funkcioniše. Pa to je država u državi

      1. #Biciklista. A vi znate da de nakrao? I o rodbinskim i burazerskim odnosima, nepotizmu? Trebalo bi kritikovati na osnovu argumenata, a ne osnovu nadlova u žutoj štampi..

  2. Ministarka Mihajlović, očigledno trenira strogoću. Zašto se ne pozabavi malo rudarskim sektorom.

  3. Ako ne moze da leti sa cela Srbijagasa, moze iz ostalih desetak preduzeca u kojima ima funkciju.

  4. Covek koji je isao okolo i jurio domace izdajnike i strane placenike, ostaje na celu preduzeca, na zahtev neke druge drzave?

  5. Bajatović je decenijski eklatantan primer da je Srbija sve deklarativno, ali je u praksi poslednja ruska gubernija u Evropi! To je činjenica. Sve ostalo je glava u pesku.

    1. Ne, ne mislim da je samo ruska gubernija, aktuelni Predsednik je Srbiju rasparcelisao na rusku, abudabi, kinesku, americku , nemacku, francusku i inu guberniju koju rasprodaje budzasto, kao vecinski neuknjizeni vlasnik, na medjunarodnoj buvljoj pijaci. Nemojte cenzurisati istinite iskaze, molio bih, ako moze.

  6. Rejting ministarke u njenoj stranci je teško merljiv. Danas preteruje sa njenim smatranjima, i ispada da vam svoje misli šalje mejlom “pa da objavite“. Od svog omiljenog lista očekujem bolje tekstove jer od ministarke ništa ne očekujem.

  7. Dobro je da je zemlja ravna ploca pa mozemo da stignemo na destinaciju. Suprotno bi se stalno vrteli u krug

  8. Kada bi se promenio osnivački akt i Statut Srbijagasa, izabrao nov Upravni i Nadzorni organ i utvrdila plata za direktora samo od npr. 150 hiljada dinara, Bajatović bi sam podneo ostavku i otišao. Inače reforma javnih preduzća je potrebna ne samo zbog naših odnosa u Srbiji već i zbog novih poglavlja za ulazak u EU. Ali ovo poslednje je na dugom štapu.

  9. Interesantno da Zorana majka korupcije u Srbiji (ministarstvo gradjevine puno je mafijaških saradnika koji štite investore mafijaše u novogradnju Beogradu) želi da očisti korupciju u gasnoj industriji. Bolje reći želi da preuzme njihove poslove.

  10. Ovo je odličan primer spinovanja: Bombastičan naslov bez navodnika sugeriše zaključak da je odluka o Bajatoviću već pala. Kad ono, tekst se svodi na ni jednim dokazom nepotkrepljeno mišljenje jednog jedinog sagovornika. Uprkos tome što dotični nije nikakav stručnjak za oblast o kojoj govori, a nije naveden ni razlog zašto je baš on dobio priliku da da svoje mišljenje, ono se ipak proglašava mišljenjem cele “stručne javnosti”. Alal vam i vera, i etika i zanat!

    1. Odličan komentar. Danas sam na B92 sličan komentar ostavio. Polako svi liče na Alo, Informer, Telegraf.. Ne bih voleo da Danas ide u tom smeru. Razumem ja i novac i posao i sve ali ima nešto iznad toga. Časno i vredno radite svoj posao i ne brinite za egzistenciju. Iskreno.

  11. U energetskom sektoru, počev od ministara, već 30 godina niko ne radi za interes Srbije. Neko za Nemce, neko za Amerikance, a pretežno za Ruse.

  12. Au, šta Pavlović sve napriča! Ni Radio Mileva mu nije ravan! U koliko firmi je bio konsultant za privatizaciju i kako su radnici tih firmi prošli? Petnaest, dvadeset ili više?

  13. Nasa braca Rusi…Resili da nam ,, slome kicmu“ do kraja, kao i uvek kad je bilo najteze- noz u ledja!Ne kaze se dzabe:u se’-i i svoje kljuse!!!

  14. Nasa braca Rusi…Resili da nam ,, slome kicmu“ do kraja, kao i uvek kad je bilo najteze- noz u ledja!Ne kaze se dzabe:u se’-i u svoje kljuse!!!

  15. Bajatović šteti Srbiji. Mafijaš koji je profitirao na propadanju i Jugoslavije i Srbije. Ne bi se mnogo Moskva trzala za njega da je uhapšen i procesuiran. Do nas je, a ne do Moskve. On je štetočina koja mnogo košta ovu zemlju. Da imamo institucije, uveliko bi robijao.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.