Bajatović: Srbija uvozi gas dok se kvar na gasovodu u Bugarskoj ne sanira

Ostavite komentar


  1. Zar nisi „strucno“ rekao da ce takav kvar biti popravljen za nekoliko sati? Zasto tvoj sef nije dogovorio pozajmicu gasa od prijatelja iz Madjarske nego ga platio „izuzetno skupo“, jer kada se popravi kvar mi cemo vratiti komsijama pozajmicu preko naseg gasovoda?

  2. Zašto kupuju 5 miliona kubika kada su nam rezerve 400 miliona, ili su i te rezerve samo na papiru, a neko je prodao, kao Ristčević žito?

Ostavite komentar


Ekonomija

DUSAN NIKEZIĆ

Nikezić: Srbija se za mesec dana zadužila 2,5 milijarde evra

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić izjavio je danas da će na sednici Odbora za finansije biti predloženi dodatni krediti od 578 miliona evra, kao i odlaganje otplate dospelih kredita Ujedinjenih Arapsklih emirata vrednih dva miliona dolara, jer prema njegovoj oceni "para očigledno više nema".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.