Bajer: Pogrešno protumačen tvit Miodraga Stojkovića

Ostavite komentar


  1. Upravo sam završio komentar (cena autoputa) o tome kako ne treba manipulisati podacima, jer se to usput često obije o glavu autora.

    I evo pročitah ovu vest. Ja bih sebe korigovao kada bi mi se ovako nešto dešavalo. Možda je i površnost ili neobaveštenost u pitanju, ali to ne menja stvar. Bruka je bruka

    1. Nije nikakva bruka nego nerazumevanje srpskog jezika. Ko pazljivo cita nije ni pomislio ono sto prof.dr.Stojkovic ovde pise. Kamo srece da Je Bayer kupio srpsku Ustanovu jer bi vec odavno bila zavrsena i na otvaranju bi se naravno slikao nas vrli predsednik. Ovako posto je srpska a ne strana nista od toga. Treba stvarno biti nadaren za ponistavanje domace inteligencije a pritom hvaliti u inostranstvu prostu radnu snagu. Nego sreca ovaj covek zadrza jos uvek katedru na Harcardu da ima od cega da zivi!

        1. Jeste da je plaža malo podalje ali kad šofer Babić na svojoj Škodi uključi rotaciona svetla i da gas do daske, onda se baš brzo stiže. Sad kad su od kupaca Galenike „na poklon“ dobili lep i ekskluzivan vazduplohov na raspolaganje, može i brže…

  2. Ne podmecite ovom coveku…sta god. On je jedan od mnogih koji konacno vise nece da trpe maloumnost ovog sistema u kom zivimo svi mi koji na srecu ili zalost ne idemo nigde I koji smo se potrudili da ne primecujemo ovu psihopatiju I devijantnost vlast I propadanje nacije. Sad su prodali I vodu Srbije, grade nam lose puteve koje ce svake malo popravljati ali za sve nase pare ..I zasto uopste ovaj divan covek nekom smeta? Pa zato sto mislim svojom glavom za razliku od krezube I polupismene rulje koja je za cenu jedna kifle I pokvarenog jogurta u stanju da prods obraz. Prodase veru za veceru..Idi Micko I srecan ti put.

    1. Covek spasao i sebe i porodicu od nazadne posasti, sad kad za jedno 10 god zavrse tu ustanovu, taman ce kadar sa Sega Mega da kobajagi tu nesto istrazuje.

      1. Е да је кадар са „Сега мега“. Тај центар је започео бивши ректор Небојша Арсенијевић који је био декан медицинског факултета у Крагујевцу.
        Иначе очигледно се ради о „шемама“ као и увек код нас па изградња касни.

  3. Svi mi Koji imamo u porodici clanove Koji su povredili kicmenu mozdinu smo se uzdali u Stojkovica I zeljno cekali Dan Dan da zapocne rad na pronalasku maticnih Celina za kicmenu mozdinu.Ali
    Se Dr Stojkovica preselio u skupstinskim Dali umesto u laboratoriju za istrazivanje I tako je ugasio nasu Nadu da ce nasa Deca uskoro prohodati.
    Nadamo se da Jos I’ma made I mi zivimo za tu Nadu za nasu decu iako oh drzava polako bride is zakona I uvode I’m nove namete kao TV Taksu.jer ih ne priznaju kao clanove porodicnog domacinstva.

  4. Samo je neko priglup i zlonameran mogao pogrešno da protumači Stojkovićev tvit. Lepo je napisao „ovdašnju“ a on se nalazi u SAD na Harvardu. Dakle tamošnju kompaniju je kupio Bajer. A slika iz Kg je postavljena da se vidi ruglo koje je rezultat diktatorskog režima u Srbiji.

  5. Tvit je genijalan. Gađa u metu. Ali treba ga i shvatiti.
    Da pojasnim prepisivačima vesti: da je centar završen na vreme možda bi ga kupio Bajer. Ovako našli su drugi.

    1. Ipak nisi shvatio. Stojkovic je to napisao da bi pokazao kako druge drzave/korporacije masovno ulazu u razvoj genetike, dok se kod nas taj termin koristi samo u predizbornoj kampanji.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.