BENU koncesionar Apoteke Novi Sad, upravljaće objektima 15 godina

Ostavite komentar


  1. ZAŠTO su ovo jedini zdravstveni radnici koji su već ostali ili će ostati bez obaveznog zdravstvenog osiguranja i ZAŠTO su rafovi u apotekama ostali poluprazni a zaposleni ostali bez 14 plata.
    Da počnemo od kraja, ZAŠTO ni radnici ni uprava ne žele pred kamere. Prosto i jednostavno jer je i jeden i druge velika sramota od pacijenata i građana koje su bestidno pokrali i sebično sebi podelili novac svih osiguranika.
    Zbog nenamenskog trošenja novca, izuzetno lošeg poslovanja, zapošljavanja velikog broja partijskih kadrova, gomilanja nepotrebnih medikamenata u magacinima i krađe državne apoteke su uništile sebe a lokalne samouprave uvukle u igru samilosti i veliku nevolju.
    Da pojasnimo. Od dobijenog novca za poslovanje, državne apoteke su nabavljale od dobavljača lekove ali su od prodate robe redovno uzimali novac za svoje potrebe i plate i nisu nabavljale nove količine lekova.Tako su za svaku sledeću nabavku imali sve manje novca jer su sve više uzimali za svoje potrebe sve dok nisu potrošili sva obrtni kapital. Sa tom praksom su nastavili i posle dobijanja novčane pomoći od lokalne samouprave jer su se oslonili na PRINCIP solidarnosti i praksu da se bogaljima pomaže u nedogled. Naravno da je ova praksa-sistem otimanja prvo sebi onoliko koliko ti je potrebno morao da dođe do kraja i da enormne dugove koji su pali na lokalne samouprave morao da se zaustavi.

  2. Samo,ako mogu da dodam,“Apoteka Novi Sad“ je pod upravom LSV-a(Liga Socialdemokrata Vojvodine,Nenada Čanka),kao i Informatika N.Sad(infostan).

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.