Beograd na vodi se širi na Sajam: „Planiraju sve da načičkaju zgradama oko Hale 1“

Ostavite komentar


  1. Mrzitelji Beograda vrlo agilni. U sred leta sve „biser“ planove spakovali po sistemu 3 u1, litijum, sajam, most..

  2. Боже мој, толико се шире са тим дебилним Београдом на води, шта све не раде да би ту глупост од пројекта спроводили, силне паре су бачене, силне паре су изгубљене, и све то да би начичкали неке одвратне зграде. Ајде да стварно нешто да су урадили од тог Београда на води, да је то нешто лепо, да су понудили нека невероватна архитектонска решења, да оно као привучеш и туристе, а оно јад и беда, кич, одвратност на квадрат. Али, то су СНС љаксе, не могу они ништа боље.

  3. „„Ne postoji grad u kome nema stanice koju su imali u prošlom veku. Mi smo našu stanicu uništili“

    Za ovo neko treba da „visi“. Kada ovi budu sislu sa vlasti, stanicu treba vratiti na „staro“ ali potpuno restauriranu. Nigde ne postoji naznaka o „Orijent ekspresu“, fotografije, Agata Kristi, niko pojma nema. Centralne zeleznicke stanice su svugde u svetu funkciji gde god postoje, one su ukras gradova. Ova vlast unisti sve cega se dohvati.

  4. Možda bi one koji nisu „zatucani i protiv napretka Srbije“, trebalo pitati da li su ikada čuli za fotosintezu i da je objasne u dve rečenice.
    Ne očekujem tačan, pozitivan odgovor.
    A kada ovome, u čemu sada živimo, dođe kraj, pravdaće se sa „samo smo radili svoj posao i sve vreme smo se bunili, u sebi“.
    Poput stražara u konc-logorima.

  5. Velila tragedija za Beograd i Srbiju. Unistavanje naseg kulturnog nasledja ide punom parom.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.