Beogradski metro gradiće republika

Radna grupa odlučila da investitor podzemne železnice u prestonici bude Vlada Srbije

Ostavite komentar


  1. Sramota i lopovluk. Što bi neko iz Vranja ili Kikinde plaćao za zvezdarca ili vračarca gradski prevoz kao što i danas plaća. Dosta više otimanja od Srbije za nezaposlene i siromašne beogradjane. Zaposlite ih, pa sa njihovih plata uzimajte za metro kojeg neće biti.

    1. Nemojte molim vas da nam ovi grade metro. Zar ne vidite na šta liči trg Republike. Upropastiše sve što uzmu u ruke. Zamislite gradnju metroa sa ovakvim stručnjacima. Plašim se da će Beograd nestati u nekom tunelu…

  2. Ne razumem zašto bih ja koji u Nišu plaćam gradski prevoz plaćao i beogradski? I zašto da ja koji živim u mnogo siromašnijem gradu i gde i ja i drugi primaju dosta manju zaradu finansiram najbogatiji grad u Srbiji? Da bi siromašni bili još siromašniji a bogati još bogatiji?
    4,5 milijardi EUR? Šta bi sve u Srbiji mogli napraviti za taj novac, a ne da samo ukrste 2×10-15 km pruge od livade do kukuruza?
    Ko je dao sebi za pravo da o tome odlučuje u moje ime?

    1. Pa zato sto npr. vase dete kad dodje da studira u Beograd, na primer na budzetu republike, pa kad iznajmi stan ili dobije dom u Beogradu, treba da stigne na ta nesrecna predavanja i ispite nekim vidom prevoza. Ovakvim prevozom kakav je sad, ne mora ni da ide, nece stici, ili ce mu se smuciti zivot.

  3. Gospodo cenzori,

    dajte objavite JAVNO zašto ne objavljujete moj komentar.
    Da se vidi šta grešim, da mi sude ako sam prekršio zakon.
    OBJAVITE, čovek pogreši pa se ispravi, i sve je onda OK:

  4. Jedan kolega, fizicar, Slovenac mi rece da je postovao Srbe, ali je prezirao Beograd. Osamostaljenje Slovenije od Jugoslavije je bilo oslobadjanje od bezocnog Beograda. Ako ovako nastavimo, od nas ce se odvojiti ne samo Vojvodina, vec i Sumadija!

  5. Predlažem da BGD ustavom dobije potpunu autonomiju i samostalnost u svemu,pa neka iz svojih sredstava prave šta hoće!Zašto bi ja koji gazm blato po svom mestu plaćao metro u bgd-u a meni ne pomišljaju sa asvaltiraju ulicu!

  6. NASLOV: „Beogradski metro gradiće republika“

    NE, NE NIKAKO.
    Ne može to na silu. Hajde sada da se pita narod.

    Onaj ko je ovo smislio ODMAH da povuče inicijativu.

  7. U INAT, SASVIM OČIGLEDNO ne objavljujete moje komentare.
    Komentari su odmereni i korektno napisani, ne vredjaju nikoga, osim, ako se neke važne činjenice (o Bgd, na primer) nekome ne svidjaju.

    Tvrdite da je Danas otvoren i slobodan medij. Neće biti.
    Šta mislite na koga ličite

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.