Beogradski metro – ne postoji, ali lepo zarađuje

Misterija odakle JKP za upravljanje podzemnom železnicom u Beogradu ostvaruje profit od prodaje robe i usluga

Ostavite komentar


  1. Direktor metroa, Stanko Kantar, dipl.saobraćajni inženjer, smer vodni saobraćaj?!?!?!? To ima samo u Stradiji.

    1. Njegovo znanje ce doci do izrazaja kada metro bude prolazio pored Beograda na vodi….

  2. Već zauzeli stolice, iako ni blizu postojanje metroa!! Svašta pročitah, ali ovo je vrh prevare! Što be osnuju i firmu za naseljavanje Marsa, biće za 100 godina, a dotle će lepo poslovati, kao i ova firma fantazija!! Zar stvarno misle da je narod toliko prost i retardiran! U stvari, moguće je, ova firma je dokaz!

  3. Vec je smesno kad ne bi bilo tuzno da se drzava ili grad uvek pozivaju na zakone kada nemaju sta da kazu s obzirom da je sve vruci vazduh! Verovatno prihod iz budzeta Grada a svrha udomljavanje SNS partijaca! Da je bar BG voz u njihovom sklopu ali nije! Poreska uprava i Tuzilastvo cute!

  4. „beogradski metro’ – jos jedan sinonim za ‘veliku srbiju’, ZSO na Kosovu, SAO u Krajini, Dodikova nostalgija u Bosni, zatim, Region za srbistanske politicare beogradskog pasaluka -BRE, NO PASARAN!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.