Agencija Beta: Većina subotičkih poštara prihvatila ponudu vlade i od sutra nastavlja sa radom

Ostavite komentar


  1. Mudrac i „heroj“ koji bi zeleo da ostane anoniman! Jak strajkac nema sta! Za otkaz nece biti anoniman nadam se, kako on, tako i njegovi „saborci“.

  2. 20000+10% od januarske plate je za sve radnike uključujući i administraciju,dok su poštari dobili dodatno samo još 10% na novembarsku platu što je oko 5500,00din. Jadno !

  3. na male pare su pristali. Borili su se za plate , da mogu nesto sebi da priuste od plata ( mada je i sa povecanjem od 30% ta plata bedna). Tih 20.000 ce potrositi za dan, a onda ce poštarsku torbu nastavitida vuku kao robovi. Sutra ce tesko ponovo u strajk. A možda im to i uspe. uzmu danas 20.000 pa sutra opet u strajk. Ali ne verujem da tako razmisljaju

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.