Šta je razlog kašnjenja i otkazivanja polazaka BG voza i kada će se saobraćaj normalizovati?

Ostavite komentar


  1. Ovde voz po redu voznje je iznenadjenje. Tako mora da bude jer svuda pa i zeleznicom upravljaju partijski drugovi. Navikli smo se.

  2. Koliko smo platili izgradnju, rekonstrukciju, pruge da taj Beovoz ide i do Pančeva i da se skrati vreme između vozova? Ne znam da li je i ovo uključeno u izgradnju železnica, kako mantraju mediji i predsednik a zaludjena raja to iznosi kao dokaz epohalne izgradnju zemlje. Da se na izgradnji auto puteva po najvećim cenama u Evropi, skuplje nego u Alpima, ne uzimaju pare za bogaćenje mafije ništa ne bi gradio. Bilo bi samo rasprodaja grudnog blaga.

  3. Često se u Beovoz ne može ući kada je špic za posao. Sramota je da tako važan prevoz ide svakih sat vremena. Kada se rekonstrisala pruga, trebalo je napraviti još jedan kolosek samo za Beovoz. Korupcija i neznanje, katastrofa!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.