BIRN: Orlić nije prijavio platu iz Ćuprije

Ostavite komentar


  1. Nije mi jasno kako do sada niko nije nekog ukokao zbog otkaza. Ovog i onog marinovica bih cekao i resio za sva vremena.

    1. jel danas prosledio ove pretnje smrcu narodnim poslanicima policiji? posto ja jesam i vas prijavio…

      1. Ti verovatno prijaviti Branka Stefanovica zbog kradje iz Krusika, bravo pero

  2. Ništa naročito.Kad može predsedenik opštine u Beloj Crkvi da naredi direktoru osmogodišnje škole da odvede deset nastavnika u sedište SNS daq bi se učlanili,dovodi do podatka,da ni jedan činovnik u opštini ili drugoj javnoj firmi,(a direktor „belocrkvanskih jezera je kelner predsednika opštine,a ne postoji da nije član SNS. i direktor te javne firme.Tako i taj drug Orlić,ima dve plate,pa ne plaća porez na onu drugu,pa treba sada da ga zovu Al Kapone,pa da ga pritegnu jedno deset godina u apsanu ! Ako Bog da,da SNS izgubi izbore,svi zemunski radikali i komunisti treba da izadju na ulicu,pa da čekaju konkurs,pa koje stručniji,taj će se zaposliti.A oni bivši SNS ludaci,na BIRO!

  3. Svaka cast sns-u!! Bas su se potrudili da svrstaju u svoje redove pazljivo probranu bagru!!

  4. Naprednjak sa izmisljenom titulom nekakvog inzinjera! Sigurno inzinjer za naprednjacki primitivizam, nekulturu, nevaspitanje, pljacku i veliku nuzdu!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.