BIRN: Vlada ustupila Geozavod na 30 godina

Ostavite komentar


  1. Sta sve jos nece da " ispliva" iz epohvalnog Beograda niz vodu. Samo ne pise koliko sam ja tu?

  2. Хајде Владо Србије:сруши Геозавод и направи фонтану!Било би оригинално:фонтана ,на води!

  3. Srpska Vlada u stilu Superhika, uzima od siromasnih, daje bogatima. Srbija, prva zemlja po siromastvu u Evropi, ustupa ovoliko kvadrata, stranoj, arapskoj firmi, bez zakupnine. Ima li toga, bilo gde u svetu, osim u Srbiji, koja je u " vlasnistvu ", samo jednog coveka.!?

  4. I ako nigde nije zvanično objavljeno, A.Vučić je kršenjem Ustava i više Zakona, zaveo DIKTATURU!
    U Parlamentu sede ljudi koje je on birao i koji su spremni da ga proglase za monarha.
    Izlaz je u IZLAZU iz ove Vučićeve latifundije.

  5. I zbog toge je Jovan Vorkapic iz nekadasnje adv. kancelarije Luke Beograd, nakon par godina VD direktora, 7. decembra postavljen na mesto direktora Direkcije za imovinu RS. Stvarno napredno, za mladog coveka da iz uspesne advokatske kancelarije koja je radila poslove vredne milijarde evra, dodje na mesto direktora Direkcije i radi za platu :)))))) p.s. ovo je sustina naseg problema, ali istovremeno pokazuje besmisao ukazivanja na plate korisnika budzeta, ako se sa milijardama evra ovako nedomacinski gazduje.

  6. Do pre neku godinu, većinu javnosti nije bilo ni briga za ovu zgradu, mnogi nisu znalio ni da postoj. A ona se urušavala, raspadala, unutra je bila gomila šubreta i skupljali se pacovi. I sada kad se pojavio investitor koji ju je kompletno renovirao, odjednom svima sada smeta što je ta zgrada privremeno ustupljena firmi koja ju je i spasla urušavanja. Kakav smo to narod?!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.