Bitkoin, balon koji ne prestaje da raste

Vrednost najveće kriptovalute preskočila 50.000 dolara nakon što su velike kompanije počele da je kupuju

Ostavite komentar


  1. Obožavam kad prevedeni tekst sadrži reči tipa volatilnost. Ne postoji neka adekvatnije reč u srpskom, nego morq baš ta da se upotrebi, Jel’? Vole novinari da se prave „pametni“!

  2. Većini je jasno da je reč o mehuru, ali ova stvar za bitcoinom ide predaleko. I kod nas je postala prava pomama. Kucajte na interentu bitcoinkupovinaprodaja ispasce brdo sajtova koji rade sa bitcoinima i nude saradnju. U ljudi se pecaju. Ako su stvarno banke ušle u igri onda je to preozbiljno, i neko treba nešto da preduzme. Na primer da ih zabrane. Pošto paralelni novac ne može da bude dobra stvar. NIsam uopšte optmiista da će ovo dobro da se završi. Ljusi će izgubiti para, a izgubeće i finansijski sistemi a opet će države morati da plaćaju njihove špekulacije

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.