Bivši ministar Zoran Đorđević novi direktor Pošte Srbije

Ostavite komentar


    1. Izgleda da je Jorgovanki sa vrha NBS malo to sto sara po privatnim racunima u privatnim banakama, pa ce sada malo da se igra i sa budzetskim transferima koji se isplacuju preko DRZAVNE Poste, jer je postavila za direktora svog vozaca.
      Malo su se popravljali PARTIJSKI SNS MINUSI laznim kreditima na tudjim racunima u bankama, za koje vlasnici i ne znaju da su podigli, jer ih nisu ni trazili. U ostalom ko sisa vlasnike privatnih racuna u bankama, jer sa njih svako bez ovlascenja moze da podize novac, a ne samo oni. Vazno je bilo da su korisnici budzetskih primanja. E sad ce to da se radi i u Posti, ali sve mora da bude diskretno i u uzem krugu vrha SNS, to jest licne posluge TOMA, JORGOVANKA,ALEK.
      P.s Tako se ne vodi ni jedno seosko domacinstvo, a kamoli jedna drzava, pa makar ona bila i tako rastrojena kao sto je Srbija.

    1. Šofer, ali, valjda, u Telekomu. Trebalo bi ga postaviti da tamo bude direktor, za poštu nema reference.

    2. Gospodin je vrlo uspesno ucestvovao u prodaji aerodroma, sad je posta na redu.

    3. Па ни ја пре извесног времена нисам имао завршен докторат, али ни факултет ни средњу школу него само четири разреда основне школе. Додуше, тада сам имао 12 година а после тога сам ипак завршио поменуте школе.
      Према подацима са Википедије, министар Ђорђевић је Мастер економских наука, област: Међународно банкарство и финансије, заједнички програм на енглеском језику Универзитета Пантеион, Атина (Грчка) и Факултета за друштвене и политичке науке и Факултета за међународну економију, Београд. Завршио је Школу националне одбране – Високе студије безбедности и одбране. Завршава докторске студије и у фази је пријаве докторске дисертације из области економских наука, са усмерењем на финансијску контролу, управљање, извештавање и ревизију, Универзитет Привредна академија, Нови Сад.

    4. To sto je bio sofer, pa se edukovao I avanzovao je za svaku pohvalu.Nije on nagradjen sto je samo vozio Gospodju vec radio I nesto poverljivo sto se svuda kod dobrih gazda nagradjuje I regrutuje za nove I odgovornije pozicije.I jos nesto veoma vazno.Samo dobar poznavalac posla moze da. se bavi poslovima muljanja, a za to je ovaj sigurno strucan.

  1. Sve stručnjak do stručnjaka. Sve ekspert do eksperta. A nigde čoveka.

  2. Finansista oliže otpozadi… markicu za pisamce. I trap, metne ga u direktorsku foteljicu u poštici.

  3. Кад погледаш лице овог „стручњака“ одмах ти је јасно колико вреди. Кажу да је био шофер код Јоргованке.

  4. Privatno drzava jednog coveka a takva mu i kadrovska “politika”.Uzas !!!!!

  5. Pa što se čudite? Vrlo je stručan, završio je viši poštarski kurs na Megatrendu u trajanju od 7 dana. Isto kao Vulin odsluži čovek vojsku za 7 dana, Toma višu školu, magistarski i doktorat za 3 meseca. Sve sam genijalac i vunderkind iz SNS društva našeg preCednika.

  6. Човек зна како се шлихтати великом вођи, ћути, ради, не зна шта ради, али се добро позиционира и чека, најпре шофер, онда Мегатренд, министар одбране, министар за рад, потом финансиста, гениталије и ето дође за директора Поште…прави пример партијског послушника који не таласа, не меша се у свој посао, ради како му се каже…

  7. Kakav Anericki „san“? Srpski je 100 puta bolji, razvojni put sofera bez skole do ministra, direktora drzavnog preduzeca, ….ko zna sta ga jos ceka pre zasluzenog odmora iza resetaka?

  8. Da mu ponude da bude direktor u NASA za letove na Mars prihvatio bi na prvu. Nema šta ne zna, oćeš drvo, oćeš gvožđe…

  9. Nema razlike izmedju bivsih i sadasnjih , neko je osvojio na viku neko na cutanje svoj polozaj a neko i na rad . Ceniti jedne a druge ne nema osnova i besmisleno je jer to je sve isto, svi ljudi su slicni samo sto je neko bio blizi onima kojima je trebao pa se bolje i snasao , jedino sto treba da se gleda je kako ko radi svoj posao, da li daje rezultate dok je na nekom radno mestu .
    Ni obrazovanje ni sto se kaze po nasledju ne odredjuje kakav je ko covek i radnik , svako moze da se pokaze da li vredi ili ne vredi, sta vredi nekoj firmi ili drzavi i mnogo obrazovan ako vuce pogresne poteze ili neko po krvi i nasledju sto se kaze ako nije pravi covek i ako nije radan.
    Svi ovi komentatori su mogli biti direktori Poste da su se potrudili , u nasoj drzavi nije dobro to sto moraju biti svi doktori nauka sto nista ne znaci za dobar rad, za davanje rezulata, za inovacije, za pravdu, za ne sejanja zla po kolektivu i u okruzenju ……………………

  10. Zbog čega se preporučena pošiljka sa povratnicom za inostranstvo, poslana, uručena a povratnica nije vraćena pošiljaocu. To mi se dešava već treći put u zadnje dve godine. Zaposlite više terenskih poštara u pošti a ne da korisnici moraju lično da proveravaju stanje pošiljke za koju je plaćena povratna informacija o uručenju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.