Ko je Blagoje Paunović, novi predsednik Fiskalnog saveta Srbije?

Ostavite komentar


  1. Kako može da radi na fakultetu ako ima 70 godina? Zar nije odavno trebao da bude penzionisan?

  2. E ako ga je preložio Vučić, onda će garantovano biti objektivan i samostalan.

  3. Zavrsio sam ekonomski fakultet sa prosekom 9.5 i imao sam tu nesrecu da ovu spodobu upoznam iz prve ruke. Blagoje veze nema sa zivotom i ekonomijom. Na predavanja, ako se citanje sa zamuckivanjem sa prezentacija tako moze nazvati, mu u proseku dodje 5 od 500 studenata… Predlog njegovog izbora koji je podneo hostis humani generis zvuci kao da ga je pisao AI. Ko nas kleo nije dangubio.

  4. Verovatno neka ljiga od čoveka koja će da prži sirotinju raju kako nam dobro ide i usmerava ka nebitnim činjenicama

  5. Dobra mu biografija gde je sedeo u nadzornom odboru….ovi svi otisli pod stečaj.Impresivno nema šta.

  6. Ako se ja razumem u ekonomiju, a razumem se valjda kao diplomirani ekonomista, obicno drzave imaju ljude koji su specijalizovani za fiskalnu ekonomiju… Dr. Paunovic se bavi ekonomikom preduzeca, malim i srednjim preduzecima i poslovanjem osiguravajucih kompanija. Da li je moguce da nemamo ni jednog strucnjaka za fiskalnu politiku za poziciju predsednika fiskalnog saveta? To vam je slicno kao postaviti kardiologa na celo klinike za ortopediju…

  7. Onaj ko je rodjen 1954. sada ima 70 godina, znači odavno je stekao uslov za penziju ! I šta će takav u nastavi kada ima mladjih !? Da je neki lekar, hirurg, epidemiolog pa i da razumem ALI ekonomista ??

  8. Ocigledno nemamo cim g. Vucic nije predlozio nikoga a zar nije bilo uputnije da predlozi nekoga od saradnika G-din. Pavla Petrovica kome svaka cast za dosadasnji rad u ovakvim uslovima. Angazovanjem nekoga drugoga ko do sada nije imao priliku da bilo sta radi po tome pitanju je ocigledno spustanje fiskalnog saveta na nevazne grane. Ziveli

  9. Od bilansa stanja malog ili srednjeg preduzeca do bilansa drzave. Kakav skok u buducnost. I to u 70 godini.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.