Blic: Ruska firma Spilit planirala beg iz Vranja

Ostavite komentar


  1. Bi sta bi, subvencije uzedose, pa pobegose. Nego vidite vi tamo u tem Somboru i tamo ce da begaju, pa ako mozete dajte ljudima subvencije, sto vise to bolje, da im se nadje, jer dug je put do matuske Rosije.

  2. Hvala Vucicu! Vranjanci, pogotovo vi koji radite u toj fabrici – svi mi opozicioniari – ocekujemo od vas na sledecim izborima jos vecu podrsku AV AV-u! I jos dugo duuuugo investitori, koje on dovodi i kojima on daje subvencije i tako sve nas zaduzuje, neka vas sve zajedno eksploatisu i plate vam ne daju!

  3. smejurija..zar braca da nas ojade..braca jadovani od brace zakrpic ..i jos se iznenadjujemo

  4. Niko ne piše o čuvenoj Novosadskoj fabrici kablova Novkabel u kojoj su otpustili 400 radnika, mašine prodali u staro gvoždje i time sva tehnologija koja je osvajanja 90 godina i izvožena u preko 70 zemalja u svetu je otišla u etar. Sve to da bi bivša politička i jedna sadašnja ekipa (bivši ministar iz Bora I današnji političar iz Vojvodine) skrivena preko holandskog trasta došla do atraktivne lokacije. Država je to nesvesno podržala opisom astronomskih dugova u cilju promovisanja proizvodnje. U roku od dva meseca ugasili su fabriku.I time proslavili 90godina fabrike. Zašto niko o tome ne piše!?!

  5. Sta se cudite opa to su ti vasi rusi. Oni tako rade. Nikad to nije nista stvorilo, samo je tako radilo. I kad su komunjare tamo dosli sa Lenjinom i tom bandom kriminalaca, dok su potrosili sto su ukrali od carske rusije izivljavali se, pravili kominterne, finansirali zlo po svetu (dizali revolucije) , a kad su sve to sto su ukrali od carske rusije proterali kroz anus, onda je cak i staljin poceo da baljezga kako nije obavezna revolucija, nego je moguc komunizam i u Engleskoj sa kraljem. Nikad ta banda nista nije umela da stvori a da ne ukrade. To su vasi uzori i prijatelji. Ko ste vi, pa vi srbende, rusofili o ostali sa uma sišavši.

  6. Čim jače zagusti, „sojuznici“ i „braća“ uhvate krivinu. Već viđeno.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.