Blizina izbora kočnica za emitovanje N1 kod provladinih operatora

Nastavljena eskalacija sukoba Junajted grupe i Telekoma Srbije

Ostavite komentar


  1. Telekom i operatori bliski vlastima ispunjavanju partiski zadatak. Javnost se mlako suprotstavila kriminalnos semi kupovine kablovskih operatora, koju su platili akcionari Telekoma, pa sada ljudi bliski vlastima kontrolisu njavexi deo medijskog prostora. Zbog toga javnost treba da barem sada da pruzi otpor, inace cemo utonuti u totalni medijski mrak!

    1. Koliko znam SBB kontroliše najveći deo medijskog prostora,veći deo Beograda a ne <<<<<mts.Ko radi protiv koga nekkakažu nadležni,ali nama je U.M preko noći uskratila oko 20 programa,Zašto ne daju zvaničnu izjavu narodu koga ne zanima samo politika nego i sport i drugo što smo gledali do pre dve nedelje.Treba debelo novčano ina drugii način kazniti onu firmu koja onemogućava gledanje svih programa svakom gledaocu u Srbiji.
      Nadam se da je DAnas na strani građana Srbije i da će pokrenuti postupak za saznavanje istine.
      Za uzvrat dobiće poštovanje građana a ne samo SBB-a

      1. Vidi se da i ne znaš bog zna šta inače ne bi lupetao gluposti. „SBB kontroliše najveći deo medijskog prostora“ ???

    2. Neznam kako se ugovara distribucija signala i koliko košta, ali znam da bih platio, kupio, paket unajted medie kada bi mi bio ponuđen od strane mog operatera (Vektor) kao što plaćam HBO paket, a sve to zbog N1.

  2. S.Koreja u najavi. Medijska sloboda postace pitanje izbora izmedju Pinka-a, Studia B, TV Happy i RTS-a. Reality, pa veliki vodja, pa velicanje velikog vodje, reportaze o potemkinovim selima, maketama i buducim uspesima, pa opet reality …

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.