Blokiran račun bolnice povezane sa partnerkom Ane Brnabić i bratom Dritana Abazovića: Duguje preko milion evra

Ostavite komentar


  1. Kako je lako napraviti dug od milion evra i da NBS primeti tek tada. Dali tu ima uticaj veze sa vladajucom sektom?

  2. Firma se registruje na tudje ime ,gazde imaju po 1% da bi objasnili svoje prisustvo,…….

  3. Hmmm…..Privelegije su važile dok nije potpisao Temeljni Ugovor.Sad kad se njegovom premijerskom mandati nazire kraj dođe mu račun za naplatu. Vec viđeno….

  4. Znači Drizan 1%,Baja Zivanić 15%,ostalih 84% nepoznati koji su izneli pare iz Srbije na Kipar još onomad,a tamo osnovali kompaniju.I sada strana kompanija ovde ulaže novac ili ti investira,što je to uspeh za maše političate,jer se to zovu strane investicije.Strani investitori su pri tom zaštićeni ko beli medvedi i ne odgovaraju nizašta i ne plaćaju porez.Eto mogu biti i u blokadi od milion evra!?

  5. 1.A ko je vlasnik Robnih kuca Beograd a ko kiparske firme Ensifolia?
    2.Mislio Sam da je firma Robne kuce Beograd jedna propala firma koja nema nista kad ona suvlasnica 15% firme koja izmedju ostalog poseduje bolnicu.
    Dakle sve prevarant do prevaranta u zemlji zvanoj Prevaranija!

  6. Postoji li u ovoj državi lopova neka kriminalistička služba koja bi ispitala ovakve mahinacije o kojima pišete?Kad čitam ovakve tekstove sve se naježim.

  7. ovo samo u Srbiji ima.Sto nisu blokirali racun za 100000 din nego cekali milione.

  8. I za ovu aferu ce se reci da su lazi,izmisljotine,oni su jadni nedodirljivi.Opet ce reci da su opoziciju platili strani placenici da se iznese ova informacija.Oni su toliko cisti da nas mozak vise boli od njihovih lazi.

  9. Postenje,cast imoral je samo za sirotinju,pa zato i jesmo tu.Lazi manipulacije…I robovl drustvo je bilo humanije.Policija bogata drzava bogata polit isto,nismo se snasli.Socijalizam i komunizam i njihovi lop su bili male mikro bebe.Nista nemozemo.Ostacemo i bez koze na ledjima.Puna usta naroda a narodu sve gore.

  10. Samo to možete očekivati od plitičara. Da niste možda misleli da zastupaju interese naroda pogrešno ste mislili.

  11. To što neko ima 1% su gluposti i možda sitan mito. Ali mene više zanima ko su vlasnici Kiparske firme Ensifolia 75%. Neko ima trun u oku, a neko čitav balvan.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.