Tomislav Momirović: Uz „Bolju cenu“ porodice uštede do nekoliko hiljada dinara

Ostavite komentar


  1. Jadna spodoba!I šta gradjani da rade sa tolikom ustedjevinom?Da kupe lekove zbog bestidnog i neprestanog jahanja po njihovim mozdanim vijugama dotičnog i njemu sličnih i zbog neuhranjenosti koju preporucuju takvi kao on koji imaju šta požele jer mogu da zagrabe gde im čudne i koliko im cufne.Ni malo empatije ni mozga,beskrupulozno!

  2. Sprdnjo od ministra; kaži nam koliko je to hiljada dinara i koji je to meni kod tih građana.Da li im se sva tri obroka svode na parizer,jogurt i pola hleba? Da li im je od doktora prepisana dijeta da ne bi kupovali lekove,benzin,kafu,patike za decu,plaćanje struje. Uputi nas da bi znali kako doći do tih hiljada dinara.Sramoto ljudska

  3. Znači možeš da jedeš i g…a i da živiš samo na vodi pa ćeš uštediti 23.000din

  4. Ako ne bismo jeli ništa dogodine u ovo vreme bili bi milioneri. Ne znam zašto mi mućke padoše na pamet ?!!!

  5. Ja ne znam kako ostali ,ali ja i moja porodica drugačije štedi ……jednostavno nešto ne kupujemo …negde ne idemo ….parizer ni onda ne jedemo

  6. Hajde da se se jednom usaglasi šta je imperativ svakog društva..Pa, život svakog čoveka! E ako je takav glavni princip, onda se život u ime socijalnog održivog života, i svima poznatog znanja da je profit kao i sama privatna svojina, stvar dogovora i vaspitanja, moramo boriti protiv EXTRAPROFITA..on mu dodaje kao vid posledica raznih špekulacija, a protiv velike većine naroda!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.