Koliko će koštati novi proizvodi u okviru akcije „Bolja cena“ i od kada će biti sniženi?

Ostavite komentar


  1. Zamlacujete narod vucicevim propagandnim glupostima , rekao bih da ste cak na
    istoj liniji sa njim

  2. Obzirom da su sniženi proizvodi poznati po svom kvalitetnom sastavu, kao što su parizer, paštete i viršle, normalno je da pojeftine i paste za zube koje treba da prikriju loš zadah.

  3. Na zalost snizenja osnovnih namirnica je sada relnost, i to ne samo u Srbiji, nego u skoro pa svim EU zemljama. Citam pre par dana i premijer Kanade trazi slicne mere u Kanadi za citavu listu proizvoda. Svi posezu za socijanim mirom na nacin kako je to godinama radila najveca socijalisticka zemlje proslog veka-SSSR. Nekako deluje nestvarno da zemlje liberalne ekonomije sada posezu za takvim merama, zar nije market taj koji diktira cene, ili se ta politika nedje promenila a nama nisu javili ? Za to vreme nas najveci „glumac svih vremena“ u seriji „kako dobiti sto vise glasova na novim izborima“, izvodi vec vidjene perfomase koji su provereni kao uspesni. Unistavanje poljuprivrede u kontinuitetu, gasenje stocarstva i ratarstva stalnim promenama zakona i ukidanjem subvencija se eto doguralo do toga da nam je Cvarak i svinjska mast postao luksuz, ali eto imamo taj parizer i slicne namirnice, za koji je bolje da ne citamo sastojke jer se bojim da ce nam biti muka od samog saznanja sta je tu smuckano bez da probate te „spasonosne“ proizvode. Ulaganje u poljuprivredu nije tema ocigleno, dajte nam novu epizodu ralitija da se narod zabavi.

  4. Ljudi, jel neko zna zašto ovaj čovek nosi naočare? Čita, gledajući preko cvika, a kada zavši čitanje, on ih skine!?

  5. Sta ce vam Ducani kad nemate para, sta ce vam Autoputevi kad nemas za benzin, sve su pokrali i o to u velikom stilu ovo je samo finale. O Srbiji i Narodu nikoga ama bas nikoga nije briga, dobro jutro vi koji jos sanjate Veliku Srbiju i nije vam dosta ratova i nevidite realnost. Neverovatno kako sve verujete!?

  6. Nego, jedno pitanje za predsednika koji je od zemlje napravio jeftinu prodavnicu „kolonijalne robe“, a bavi se svime osim onog što mu je ustavna obaveza, „Hoće li ove gdoine, makar i poslednji put, biti Sajma knjiga, hoće li cene karata i knjiga pojeftiniti“, jer ne živi se samo od leba i krompira.

  7. “Globalni problemi zahtevaju globalna rešenja”. „Akteri i problema i rešenja su jedni ti isti manipulatori!“

    AV loša i bleda kopija Komiteta 300

  8. Ovo je bedni cirkus.predsednik koji po svaku cenu mora da ostane na vlasti pa poseze za najjadnijim merama.
    Samo je tuzno sto jos postoje oni koji se na ovo pecaju, a izgleda da ih ima.
    Ovo pokazuje da su se cak i takvi poceli dvoumiti oko podrske.Pored ucenjenog clanstva stranke i njihovih porodica,dovoljno je jos malo ovih da napeca na parizer i racuna bice dovoljno za izbore..
    Prava demokratija..a vidim i liberalni kapitalizam, gde cene odredjuje ovaj cirkuzant sa laznim naocarama. Kakvo drustvo i drzava, nece nam biti lako u narednom periodu.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.