Brat Dritana Abazovića već godinama suvlasnik bolnice u Beogradu

Bez potvrde poslovne povezanosti DŽihana Abazovića sa partnerkom premijerke Ane Brnabić i ministrom finansija Sinišom Malim

Ostavite komentar


  1. Marera koja je kupila BIGZ, Beograđanku, kompleks objekata bivša RK prekoputa ZOO i mnoge druge zgrade u centru grada, nije ruska firma i direktno je povezana sa Sinišom Malim !

  2. Već po stranim imenima lanca kompanija i bolnica koje su povezane vidi se da je sve čist posao, pogotovu što se pominje i mali ministar, a nema reči o 24 stana.

  3. Samo pratite trag novca i saznacete zasto je iz BG vođena kampanja protiv Krivokapića i ko čuva Mila da ne potone.

  4. А где је брат ане брнабић што му даде три милиона евра из касе србије и остала браћа и сестре?

  5. Zasto Abazovic nije otvorio kliniku u Crnooj Gori, sta ce u Beogradu…?

  6. Sada je jasno i ko stoji iza litija i laznog pucha u CG. Nisu mogli dugo da se skrivaju. Lapaj shto vishe i beeezi! Dok se Udba ovde ne rasformira jednom zauvek i ne otvore tajna dosijea svih gradjana, da postanu dostupna javnosti, mira i napretka nikada nece biti ni u Srbiji ni na Ex Yu prostorima!

  7. Lažu. Postoje papiri. Dobili su 3 sprata u BIGZu za kliniku, čoveče. A svi znamo ko je kupio zgradu BIGZa

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.