Brisel na pragu uvođenja antidamping mera smederevskoj železari?

* Ministarstvo privrede izričito demantuje sve tvrdnje o navodnom mešanju kineskog lima sa onim proizvedenim u Smederevu
EU planira da kazni Hestil, tvrde diplomatski izvori

Ostavite komentar


  1. Izuzetan tekst za kakve u Srbiji imaju hrabrost samo mediji kao što su Danas ili N1. Nametnuli su nam takvu samocenzuru da smo spremni da ćutke idemo u propast. Dobro je što su Kinezi došli u Smederevo ali bilo bi suludo žrtvovati EU budućnost Srbije zbog toga da bi Kinezi preko Smedereva mogli da varaju EU. Ovo je prilog besčašća i antipatriotizma vladavine diktatora Vučića.

  2. TO je ta evropa, čim neka fabrika dobro radi, oni se tu nađu da nešto nije uredu. Ko će njima još ugoditi.

  3. A što se u nemačkoj sklapaju telivizori od kineskih delova, to nema veze? A ovo ima?

  4. Nisu oni dosli da nama pomognu, nego sebi da bi usli preko Srbije na trziste EU! Ako su uzurpirali imovinu kriva je drzava sto im je dozvolila.

  5. Zasto bi nama Kinezi pomagali a da nemaju svoj interes. Velika je to sila da bi se bavila nama. Drzava mora da stiti svoje. Neko ce morati da odgovara za ovo

  6. Da li ce neko u ovoj zemlji da snosi odgovornost za ono što radi????? Ko je kriv mora da odgovara!!!!

  7. Živimo u svetu gde svaka država gleda isključivo svoj interes, posebno one velike kao Kina. Smešno je pomisliti da su oni nama nešto učinili. Problem je što naša Vlada da bi se rešila jednog problema uvalila se u još veći.

  8. EU je opomenula Kineze i Srbiju,još pre dolaska "žutih ljudi sa istoka"u Smedervo,ali AV i toma-diploma su pitali Tarbiće,koji su prognozirali:"Neće,valjda,nema šanse,samo ti piči!"

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.