Britanski ambasador: Srbija ima litijum odličnog kvaliteta i u ogromnim količinama, što je za nju izvanredna prilika

Ostavite komentar


  1. Biti ambasador u nekoj zemlji, ne znači „carte blanche“ za vređanje inteligencije građana te zemlje.
    Ostatak ću prećutati, ne biste objavili …

  2. I vi cete kopati litijum , ODLICNO ! mi cemo sacekati da vidimo kako crkavate od zagadjenja interesantno koliko ste zainteresovani za Srpski litijum , imate svoj sta vas briga za Srbiju , samo vi gradite buducnost zato ste i napustili EU !!!!

  3. Пријатељу, па не закопчавамо се ми на леђима. А то што су огромне количине, па још одличног квалитета … е баш нам је драго. Проверите можда у вашој Ју Кеј има још бољи литијум, још бољег квалитета. Што кажу рудари кад мењају смене : Срећно !

  4. Britanski ambasador:
    „Srbija ima litijum odličnog kvaliteta i u ogromnim količinama“.!?
    „Niko nema što Srbin imade“, Litijum JADarit i SNS-ovce.
    To dvoje ne ide zajedno.

  5. Ok vidim da ste se zalepili za taj litijum , ok kopaćemo taj litijum , Al prvo Kosovo da vratite, ištetu da namirite , i sve te baterije da se odlažu u Britaniji . Engleski fer dil .

  6. Razumem zasto nas mnogi nasi zvanicnici smatraju za debile, oni su deo nas i mogu to da misle, ali da nas za tupave budale smatraju ambasadori pojedinih drzava u Srbiji, to je „dno dna“!

  7. Nemojte samo vi da nas savetujete,ko boga vas molimo.Dobro smo iskusili koliko nas volite.

  8. Litijum je hemijski element koji ima svoje fizičke osobine koje važe u celoj vasioni , nema tu odličan i loš kvalitet litijuma. Znači , priča je za malu decu i polupismene , tipa dobra rakija od čiste šljive … itd.

  9. I kakve veze ima litijum u Srbiji sa Velikom Britanijom?? Nikakve. I vi imate jedinstvenu priliku da kopate vaš litijum kod vas i to bi i za vas bila odlična šansa za vas, zar ne?
    Ne brinite vi za nas, videli smo kako ste brinuli za svoje kolonije!
    Litijum se u Srbiji neće kopati@

  10. Poziv za ambasadora da izgradi kucu blizu planiranog rudnika i zivi tu sa porodicom naredne 2 godine od pocetka iskopavanja.

  11. Gospodine Edwarde Fergusone.. ovim putem želimo da Vas obavestimo.o sledećem..
    R.SRBIJA će Prvo da sačeka rudarenje rude Litijuma… u Velikoj Britaniji..potom će o istom I Sama da donese odluku o rudarenju litijums u R.Srbiji .
    Bićemo Vaši kavaljeri !!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.