Brkić: Nismo mi dali toliko novca za fudbal, zna se ko je dao, to je bila privatna odluka jednog čoveka

Ostavite komentar


  1. Да им одговара мир одржала би се мирдита.

  2. Lepo je vama u Beogradu. A što ga bombarduju svakih 20-30 godina?Što lopovi toliko vole Beograd?

  3. U osnovi sam saglasan sa ovime što Brkić ovde kaže, samo, trebalo bi da ukloni neprimerene retoričke pojačavače koji sve obezvrede, „Ova deseta godišnjica je godišnjica netolerancije Beograda prema drugima“. Ko god se upoznao sa netolerancijom u Sarajevu, Zagrebu, Vukovaru, Prištini, Peći, Prizrenu i drugde, taj mora priznati (makar nevoljno) da je Beograd i pored svega mnogo tolerantniji.

  4. И опозиција излази са транспарентима.

  5. To je naš novac kojim dotični raspolaže kao da je privatni, netransparentno i bez odgovornosti!

  6. Tako je, zna se ko je dao, a ko je odgovoran za plasman i upotrebu novca. Sad odgovornost da podelimo?
    Em izgubismo novac sad jos i da odgovaramo..

  7. Ko je od preprodaje najtalentovanije dece i generacija pre njih usicario sitnis, umesto da su ih poslali u razvojne klubove liga petice;Imaju li ti ljudi beskrupulozne spodobe imena i prezimena?

  8. Acika, napisao si klasicnu glupost. Dakle, priblizno, ja jesam bitanga, lopov, kriminalac, ali ima vecih od mene. Znaci, nisam kriv.

  9. Ako je i od mise stari brkic nista novo, kad tvoji pobede a i neki moji onda ces pricati drugacije para vrti gde burgija nece. A za dobat dan niste niko u pravo niste tamo niti odlazite da bi videli kakva je to demokratija od pridoslih terorista jos vladaju teroristi a ovaj sad im je postavio zapad pa igra po njihovom taktu, manjine su bez ikakva prava papir trpi sve i po neka izjava nije to demokratija sve ti uzmu pa ti posle se bori za pravdu al slaba vajda sve su preuzeli i svim rukovode

  10. Da li je moguce da niko nije saslusao sta je covek rekao? On je nezadovoljan rezultatom u fudbalu a potom je nabrajao koliko novca daje na kosarku rukomet itd. Nijednog momenta nije rekao da daje pare na fudbal jer drzava dinar ne ulaze u isti. Samo lopovi vade pare iz fudbala jer tamo novca ima i dolazi od transfera i uefa nagrada. Zato i nece da privatizuju klubove jer su im to zlatne koke.

  11. Zabrana te manifestacije nije “ netolerancija prema drugima“, vec netolerancija prema onima koji bi da krse Ustav ove zemlje. Beograd I nijedan drugi grad ne mogu biti mesto promocije nekakve kosovske kulture. To nije put nikakvom pomirenju na ovim prostorima. Jedino sto cudi u ovom pojedinacnom slucaju intervjua, je tolikoj mnogo sedih vlasi, a tako malo pameti.

  12. DEKA KADA JE BIO MAKI PRESKAKAO SA DDVOJCICAMA LASTISA I PEVAO ESA,ESASA PIPI DUGA CARAPA.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. i 30. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.