Brkić: Vlast veruje da smo mi oguglali na njihov bezobrazluk

Ostavite komentar


  1. Jel si pitao Djilasa, koliko je kostao Most na Adi i Bulevar, i zasto je toliko kostalo. Naravno da nisi, jer nisi smeo, „slobodni novinaru“.

    1. E baš si opičen! Po tebi, ako je Đilast krao, to bi onda trebalo da radi i Vučić? Istina je, verovatno, negde u sredini- da li pljačkaju obojica- svaki u svoje vreme? To o Đilasovoj pljački ponovili ste hiljadu puta -čak onomad i Vučić u Pančevu na smotri vojske, navodeći i tobože opljačkanu sumu. Ipak i tu postoji razlika. Ako imate dokaze i ako nisu obojica svojevremeno bili u talu oko pljačke kod izgradnje Mosta na Adi, hapsite, bre, jednom tog Đilasa. Zašto se plašite, da možda ne obelodani i saradnju Đ-AV u podeli „plena“? Danas je nemoguće hapsiti Vučića ako i možda postoji sumnja da i on „ubire kajmak“ jer je on vlast. Ali će, ako vi ništa osim laprdanja ne uradite sa Đilasom, onda će, kada narod najzad otera esenesovce sa vlasti, hapsiti solirdarno OBOJICU. Pa da neki nezavisan sud utvrdi šta je po sredi- ne „četvrtak“ kako vi mislite, nego dugogodišnje „klimatsko lečenje“ i za Đilasa i za AV! Jasno?

      1. Poreski obveznik je glupa politicka floskula! Vlast je ta koja raspolaze budzetom, i koristi pare za ono sto treba., kao sto su vakcine! I svakom pametnom je jasno da u smutnim vremenima kada pohlepni Zapad otima sve za sebe, ne treba sve da bude providno ( tzv. transparentno :)).

        1. Poreski obveznik nije floskula nego onaj čijim parama se puni budžet kojim raspolaže vlast. U taj budžet treba dodati i onaj novac za koji se vlast zadužuje u inostranstvu, a koji će ove „floskule“ da vraćaju generacijama. Logično je da ako već ne mogu da odlučuju budu barem obavešteni za šta su njihove pare otišle.

  2. Али је зато народ огуглао на ваше безобразлук па зато поверење поклања онима који раде у корист народа и државе. Ако мало и краду бар народу даду, али они пре њих су крали и народу нису дали. РАЗЛИКА, зар е?

      1. I toliko glup da je to strašno. Ali to je SNS rezonovanje, ako su oni predhodni krali daj i mi da krademo još više jer niko ne odgovara. Ova sirotinji vidiš da je zadovoljna mrvicama koje smo bacili na pod sa našeg stola.

  3. Нећете веровати, не подржавам ни једну странку. СЛОБИДАН СТРЕЛАЦ.

  4. Pa na VMA nabavljaju reagense za laboratorije po cenama koje su 10 puta (1000%) vece od realnih! Niko ne reaguje ni VBA, ni Vojna policija ni Inspektorat odbrane! Ove sluzbe vode kriminalci! Djilas je krao, njegove firme i danas kradu, a sto ga ne uhapse? Pa sto je dao glavnom!

  5. Krivican postupak koji ce se sigurno voditi protiv vucica i njegove korumpirane bratije mora da pokaze do koje mere je ova bahata grupa krala od gradjana Srbije, sto tajnim ugorovima, sto kontrolom tokova novca, pa sve do korumpiranih sudija i tuzilaca. Vodje sns i njihovi pomagaci ce biti oznaceni kao najperfidnija i najkorumpiranija grupa koja je ikad vodila Srbiju. Skupljajmo dokaze do tada.

  6. Objavljivanje cene vakcina je blokirala EK u EU. Druge zapadne drzave su takodje ugovorno obavezane da ne objave cene vakcina. Ako je to normalno u svetu zasto ne bi bilo u Srbiji?

  7. Ne,ne,ne misli Vlast da ste oguglali vec da ste otupeli,sto je mozda i teza kfalifikacija ali verodojstvenija sobzirom na svu nemoc,koju kao drustvo iskazujemo.
    Mozda smo ipak samo malo isfrurstirani danonocnim radovima zamenika Boze,ali sve una svoju cenu.
    Morate istrpeti nesto ako zelite biti privi u regionu i Evropi.
    Kad vec sto sami kazete. Zivite u Metropoli.

Ostavite komentar


Ekonomija

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman 10

Poljoprivrednik Veljković: Pritisak BIA na seljake je ogroman

Pritisak Bezbedosno informativne agencije (BIA) na seljake je ogroman i nezabeležen od 1945. godine, kada su komunisti došli na vlast i počeli obračun s političkim i ideološkim neistomišljenicima, rekao je danas FoNetu Predrag Veljković iz Udruženja proizvođača mleka i stočara Šumadije i Pomoravlja.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.