Brnabić: 500 radnika Fijata višak, borićemo se da dobiju što bolje otpremnine i novi posao

Ostavite komentar


  1. Koliko hiljada viska radnika i salterskih nafrakanih „sluzbenica“ u EPS placas iz meseca u mesec, a ovamo propagiras digitalno bankarstvo i e-placanja za sve racune? Sramota kako maltretirate ugnjetenu radnicku klasu u Srbiji!

  2. Kad si se ti borila za neko javno dobro? Čuj, izboriće se?! Boriš se ti samo za tvoj luksuz i luksuz tvoje družine. O narodnom trošku. Kad izbacuješ radnike na ulicu da vidimoi koliko hiljada partijskih nesposbnih, neradnih i nepoštenih uhleba ste nakrcai u javni sektor. Za masne pare.
    Na ljude ti i tvoja družina samo ponekad hoćete da ličite kada se slikate na pornografskim i siledžijskim „medijima“. Šta ćeš, kopija je kopija. Usud je to.

  3. To je ionako uslužna filijala fiata, tako da nije čudo i da se totalno zatvori.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.