Brnabić: Građani i privreda prepoznaju rezultate u oblasti e-Uprave

Ostavite komentar


  1. Koja laž.Zašto šalteruše pošte još kucaju sve kad postoji bar kod na računima,zašto priznanice državnih firmi dolazi posle 15 u mesecu dok su pisali ručno do 5,zašto prepořčeno pismo putuhe 5 dana od jednog do drugog kraja grada,zašto ministarstvo odbrane ne odgovara na e mail PIO i RFZO,zašto NSZ ne prosleđuje RFZO overu knjižica ?Digitaluzacija nije širenje zadnjice na fejsbuku i tviteru.Po zaključku google Srbija je na poslednjem mestu u Evropi po digitalizaciji ,i prva po korišćenju piratskih programa.

  2. Ovaj sajt ne objavljuje komentare.I oni su u službi AV.Brišem vas iz aplikacija.Objavljujete se da sam poslao komentar a android je isključen od jutros.O ovome ću obavestiti društvene mreže i Dražu Petrović ako ovo ne objavite.

    1. U pravu ste, Ne znam zasto, ali poneki komentari se zagube, a druge objave kada tekst vesi nije zanimljiv. Pa ni mog komentara nema. E uprava je jos uvek nedonosce. U odnosu na ostale drzave u okruzenju, mi smo na samom pocetku. Previse toga jos uvek nije dostupno, a ono sto jeste, ne funkcionise kako treba. Primera radi, prilikom podnosenja zahteva za Izvod iz maticnih knjiga zahteva se maticni broj. Ako umrli taj broj nije imao ili ga vi ne znate, moracete da ga IZMISLITE, inace vam zahtev nece biti prihvacen. Od tri izvoda koja sam trazila DVA su bila pogresna, pa sam morala licno da idem da to ispravljam. Toliko o savrsenstvu. Uostalom, cemu toliko hvalisavosti zbog onoga sto i jeste njihov posao?

  3. Cega se pametan stidi, time se… E uprava je jos uvek nedonosce. U odnosu na ostale drzave u okruzenju, mi smo na samom pocetku. Previse toga jos uvek nije dostupno, a ono sto jeste, ne funkcionise kako treba. Primera radi, prilikom podnosenja zahteva za Izvod iz maticnih knjiga zahteva se maticni broj. Ako umrli taj broj nije imao ili ga vi ne znate, moracete da ga IZMISLITE, inace vam zahtev nece biti prihvacen. Od tri izvoda koja sam trazila DVA su bila pogresna, pa sam morala licno da idem da to ispravljam. Toliko o savrsenstvu. Uostalom, cemu toliko hvalisavosti zbog onoga sto i jeste njihov posao?

  4. Svako priznanje od EU dolazi kako to vi prestavite ne od stvarnog stanja. A mračna strana stvarnog stanja znaju samo gradjani, počev od mracnih sudskih duznickih procesa pa do izvrsitelja gde se ubira jako veliki prihod od raznih kamata jer su prebivališta navodnih dužnika nepoznata. Što je u zemlji Orvela
    malo verovatno.

  5. Juce sam platio sudsku taksu i MORAO uplatnicu da odnesem u sud LICNO!!. Isti dan platim neku robu na Aliexpress-u i za pola sata Kinez posalje istu. Toliko o napretku ove e-uprave, posebno kad je hvale face iz EU, koje nam ne zele nista dobro!

  6. Reforma javne uprave??? To je za ovu vlast mislena imenica. Kao očiti primer navodim da već SEDAM meseci čekam na duplikat zdravstvene kartice! Zakonski rok je odavno prošao a od nadležne filijale RFZO Stari Grad na moju urgenciju poslatu pre dva meseca dobijam suv i bahat birokratski odgovor da je moj predmet i dalje u radu, bez izvinjenja. I dalje čekam. Toga nije bilo ni u vreme knjaza Miloša!

  7. Da li je moguće????? da APR posle 1. oktobra traži plaćanje da bi im dostavio mail adresu????? kada podnosim završni račun dostavim mail adresu, oni je prihvate i obaveste me da su dobili izveštaj…… a sada NE ZNAJU MOJU MAIL ADRESU????

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.