Brnabić: I sa novim povećanjem cene, struja u Srbiji najjeftinija u Evropi

Ostavite komentar


  1. Možda je cena po kilovatu koja ide EPS-u među najnižim, ali kada se na to doda sve što je nakačeno na tu stavku, da ne nabrajam, ima tu mnogo toga, plus uvećana cena za veći utrošak, pa akcize i na sve to PDV, dolazimo do cifre koja nema veze sa ovim o čemu govori premijerka i masa demagoga iz vladajuće kaste. Kako god,podelite cifru konačnog računa sa utrošenim kilovatima i dobićete pravu cenu po kojoj plaćamo isti, i koja je daleko od najniže, a kako oni to posle raspodeljuju i kome, to potrošača ne treba da zanima. Mogu i da uvedu taksu za spomenike, za metro, za bilo šta, da povećaju akcizu ..da prosečni račun bude i dvesta evra, i opet će tvrditi da imamo najjeftiniju struju, jer je cena po kilovatu samo….koliko god.

  2. Super je sto rast cena prati i rast plata, isto kao u Evropi. Srecom imamo najnizu cenu struje ali i najvise plate u Evropi.

  3. To nije tacno !. Kada se racunaju dodatne naplate svega i svacega, misterioznih stavki i cene u crvenoj zoni jedna je od skupljih. Oko 850 din placaju domacinstva koja uopste ne trose struju, recimo za vikendice gde se retko odlazi.

  4. Pitanje je koliko kilovata može da se kupi za platu? Nakmanje u Evropi.Tako da nemojte mlatiti i lagati narod

  5. Чудо да имају скупљу струју него у Србији?! Па сви они и увозе струју из Србије.

    Или би ми требали да им дотирамо да би им било јефтиније, како би им парадајз, паприка и остало могло да буде „конкурентно“ на срБском тржишту! Предлажем паролу: „Смрт српском сељаку – живео Мали Шенген“!

  6. kada premijerka dodje na neku televiziju-dobar novinar-voditelj treba da je pita-kako to da objasni da je kilovat najetiniji a da su racuni toliki-gde to u svetu ima toliko nameta na racunu-koji veze nemaju sa strujom-kako to da ne potrosis nijedan kilovat mesecno a platis 800 din-sta smo mi curani

  7. нигде на свету сем у Србији НУЛА киловата кошта 10 долара за стан у коме се не потроши нн један једини киловат електричне енергије толико износи рачун за противуставне фиксне категорије са Брнабићкиним ветропарковима и Вучићевим „одличним пуњењем“ буџета са ПДВ

  8. Zasto postoji ministarka rudarstva i energetike Mihajlovic kada premijerka Brnabic bavi njenim poslovima jer ne sme svojima? To svi vec znamo i izjava je potpuno suvisna! Neka se pozabavi metroom i sl. ali tu nema pristup

  9. Uvažena premijerko, u zabludi ste da je naša električna energija najeftinija u Evropi, nije tačno. Električna energija u Ukrajini, Moldaviji i Kosovu je jeftinija nego u Srbiji i to poprilično.. Ona upoređuje cene sa Evropom u kojoj je i prosečna plata veća za pet do deset puta nego prosečne plate u Srbiji. Takođe, i troškovi kod nas nisu toliko niži nego u Evropi, kako misle naše vođe, već su približno jednaki.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.