Brnabić: Kampanja uzmi račun od 1. januara

Ostavite komentar


  1. Nije loša ideja za građane,naprotiv simpatična a za neke će biti i svrsishodna.

  2. Ova kampanja ce stimuisati ljude da traze fiskalne racune i tako pomoci u borbi protiv sive ekonomije.

  3. Pravi naziv "uzmi račun i pobedi" ! Pravo je tumačenje u funkciji života fiskalno-moralni račun, sa kojim se građanin motiviše da u računu vidi svoj jedinstven doprinos u mozaiku svesti poštovanja države i njenog razvoja. Neka svako krene od sebe za dobro svih nas !

  4. Uspeli ste da uradite najbolju i najpametniju stvar koja je mogla da se uradi a da postigne bolju naplatu poreza. Bravo. Svi znamo da se država i opštine finansiraju od poreza i da će jedino efikasnijom naplatom poreza uspeti da se razvijaju, i tako će im preko ove kampanje pomoći i građani.

  5. Ne reče ministarka da li se od tih novaca finansira i stranačka vojska podrepaša, ministarskih pomoćnika, savetnika, vozača, kafe kuvarica, opštinski grejača stolica, radnika lokalnih opštinskih firmi koji nikad ne idu naposao a primaju plate i sutra i penzije, da li se od tih para finansiraju i svi oni propali državni "giganti", poklanjaju pare Rusima i njihovim zločinačkim udruženjima sa domaćim kriminalcima?
    Da li od tih poreskih para predsednička, premijerska i poslanička deca prave vikendice i da li se od tih para takođe kupuju i hiljade hektara zemlje od propalih srpskih malih proizvođača?

    De recite na ministarka, pa da znamo. I recite nam i na koliko ste oročili svoje radne grupe i svoja zalaganja – možda bi narod prvo hteo da vidi neke rezultate, pa tek onda da krene da plaća poreze svojoj dragoj, besprekornoj i prepoštenoj vlasti?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.