Brnabić: MUP treba da ispita ko je dao medijima poverljiv dokument o angažovanju norveške kompanije

Ostavite komentar


  1. Evo javljam se na poligraf…!! Ovo sam nacuo od zaposlenih iz EPS-a , koji su mi isto tako dojavili o paralelnoj bezbednosno-pratecoj sluzbi u EPs-u…Zivela Srbija-crkla dabogda tehnicka vladavina BIA, MUP-a…
    Kazu da ima neki Vikiliks… Pa i u Srbiji…gde je po popisu vise tupih, nego ludih!!

  2. Ne izmisljaj vise minimalac je mali zivis na racun naroda odmah danas povecaj minimalac na 100000 dinara odmah sta izvodis vise sve poskupelo ne lazi vise objavite komentar hvala

  3. Ha, ha, kskva carica, pa tajni dogovori, dilovi i ugovori su urišili ovu državu do besmisla!Lopovi traže intervenciju MUPa!?

  4. Znači, nije problem što su tajno unajmili neku kompaniju da bi se debelo utalili od tog dila, nego je problem što se saznalo za njihove mahinacije ??!!!???

  5. A što je to uopšte poverljiv dokument. Običan i koristan ugovor. Ništa tajno. Jedino ako se neko ugradio u te pare pa onda ima šta da krije.

  6. Ovim smo dobili priznanje da su nesposobni da vode firmu… Tajni dokument obuka kako treba da se radi hahahahahaha

  7. Ima li neki ugovor ili posao koje sklapa vlada ,a da nisu tajna,zasto bi ovo konsultovanje oko energetike bilo drzavna tajna,i onako strane drzavne sluzbe znaju vise o srbiji nego mi i nasa vlast,a vi tajite

  8. A na kojoj destinaciji danas kupuju apartmane, možda se spremaju za „BEŽANIJU“.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.