Brnabić o projektu „Jadar“: Treba da iskoristimo sve šanse za bogatiju Srbiju

Ostavite komentar


  1. Zlo i naopako ako ne obranimo Jadar. I sva ostala bogatstva jedine nam zemlje. Najlepse na svetu.

  2. „…da iskoristimo sve šanse za bogatiju Srbiju,..“
    Hoće, hoće…
    Kao što su iskoristili naftna i gasna nalazišta u Vojvodini, sa svim pratećim postrojenjima i objektima, pa Bor, pa hektari najplodnije zemlje, i da ne nabrajam dalje.
    A da su pojedinci sva naša blaga dobro unovčili, to više i nije tajna.
    Može im se!
    „Jel znaš, bre, ko sam ja?..“

  3. Pod hitno dati strancima da kopaju sva naša rudna bogastva, ima da budemo bogati kao što su afrikanci postala bogata od kopanja zlata i dijamanata.
    To silno bogastvo je perfektno za afričku decu, ne moraju da lutaju kao izbeglice po svetu jer sa time mogu uredno i prosperitetno da žive kod kuće.
    Bravo g. Brnabić, tako se bori za Srbiju, živeo Predsednik Vučić.
    Srbija će da stigne Afriku!

  4. samo pod uslovom da se sa Dedinja preseliš u Nedeljice i tako dokažeš da je bezbedno.

  5. Ti si baš rešila da uništiš Srbiju i Srbe!
    Otkako si dovedena, a pre toga niko čuo za tebe nije, mi „srljamo“ u budućnost. Ali budućnost je, u tvojoj verziji, da Srbija nestane u vidu jalovišta, otrovnih voda, deponija Evrope, reciklaža i skladištenje svog otpada koji Evropa nema gde. Ti imaš rezervnu domovinu, mi nemamo. Da li će nam ostati zemlja i voda za nastavak srpskog roda, zavisi da li narod postati svestan šta je tvoj cilj (pitam se čiji je to cilj).

  6. Dobro Anči i mi ćemo braniti Srbiju od vas štetočina i plaćenih lažnih stručnjaka, nista nema od tog litijuma da znaš…

  7. Kako srbija moze da se razvija sa rudnom rentom od 3 posto. Dizite rudnu rentu na 40 posto.

  8. Na licu mesta zajedno prdsednik Vucic o predsednica skupstine Brnabic za vreme leta da obidju sve destinacije gde se kopa Li .a nema ih mnogo i donesu izvestaj o okolini i zagadjenosti.
    Iz prve ruke!!
    Pozdrav
    Neko ko se ceo vek bavio primenjenom hemijom

  9. Završna pljačkai prodaja Srbije je počela . Vodja je pidelio zadatke i sada kad urade Expo, odrade Jadar, podignu i pokradu kredite , Srbija ce postojati samo na karti. A vi sns glasači nastavite da tapšete.

  10. Hoces reci ana sanse za jos vece bogaćenje SNS ovaca,, oskara i ekipe, naravno i ti tu spadas,, srbija bi kao i dosad dobika samo dugove i unistenu prirodu a narod jos vise siromaštva,, odgovaracete za sve pljačke u srbiji,, starost ce vam biti . Sigurna u ćelijama

  11. Koliko ste ti i Vučić uzeli para da bi zatrovali vodotokove u Srbiji i time potrovali stanovništvo.

  12. Drugi da kopaju,ostanu ovde i budu bolwsni a ti i tvoja zenska i njen sin da iz inostranstva trose pare.Sram te bre bilo,namerno nepismenoj spodobi ne persiram.I ti i tvoj sef i nepismeni naprednjaci to su zamislili.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.