Brnabić obišla Njujoršku berzu

Ostavite komentar


  1. Ovo je veliki korak za Srbiju. Samo zamislite neku od vodećih beržanskih kompanija na pragu naše zemlje. Bravo Ana

  2. A nigde zive srpske firme na berzi u NY. Cista samoreklama bez efekta!

  3. @Dusan Spasic: Da. To sam i ja hteo da kazem. Ovaj bot sto je ostavio prvi komentar i njene poruke na Twitteru samo pokazuju da ti ljudi pojma nemaju o ekonomiji ili berzi. Kaze pricala sa predsednicom NYSE o uslovima poslovanja?!? I: Srbija spremna za saradnju sa velikim svetskim kompanijama. Tu ti predsednica NYSE moze pomoci. Boze, Boze. Da nije tuzno bilo bi smesno.

  4. Pa sad nije bas najjasnije-da li se Ani Brnabic pokvarila navigacija pa je umesto na Kapitol hil, zalutala u drugi grad i na sasvim privatno mesto, udruzenja privatnih trgovaca ocekivanja potencijalne cene robe za jedno 20 godina unapred, na Njujork stok ekscendz. Po nasem shvatanju politike ZVANICNA POSETA BI BILA, da AB poseti D.Trampa u BELOJ KUCI, ili eventualno M.Pompe. Medjutim, kad je Amerika u pitanju Rukovodstvo Srbije jos od Djindjica i Kostunice nema zvanicni pristup americkim presednicima. A Djindjic i Kostunica su odmah posle dolaska na vlast bili primljeni kod drzavnog sekretara Kondolize Rajs, dok je 2004. godine drzavni sekretar Kolin Pauel dosao u zvanicnu posetu tadasnjem premijeru V.Kostunici. Medjutim, efekti te posete nisu bili preveliki, jer su nam klintonovi klijenti, kosmetski Albanci, valjda po njegovoj komandi zapalili manastir Hiladar, bas u isto vreme. Valjda je ovo bila poruka pretnje i srpskim vlastima, da se manu Kosova. Kasnije su ovde dolazili drzavni sekretari: Hilari Klinton i Dzon Keri, ali od tih zvanicnih poseta nije bilo vajde, jer su nas oni svaki put podsecali kako je za njih Kosovo zavrsena stvar, sto se do danas pokazalo kao neistina, jer i dalje nesto traze od nas u vezi ovog pitanja.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.