Brnabić: Odlični rezultati Ziđina u Boru

Ostavite komentar


    1. Šta će oni u Boru? Grad treba hitno isprazniti od starosedelaca i naseliti kineskim zatvorenicima koji su već navikli da ne dišu u domovini…

  1. Gospođa ili gospodin Brnabić, RTB Bor je poklonjen kinezima, a još više izgradnju fleš peći i pogon za proizvodnju sumporne kiseline, kao projekat i investicije su promašaj ekonomsko- tehnički. Na kraju, Spaskovski i AV su upropastili tadašnjeg RTB Bor-a materijalno, tehnički i istorijski. Kinezima ga poklonili i sada umesto nekada 25.000 zaposlenih sada rade svega 5.000 radnika. Industrija bakra je uništena i sva proizvodnja je svedena na nivou 1938. godine, samo bakar i zlato. Pare iz Bora idu dalje, a gde? Bor je pukao, a pukla je i Srbije. Biće bolje, ovako nikada.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.