Brnabić radnicima Fijata: Prekinite štrajk, da pregovaramo

Ostavite komentar


  1. Radnici Fijata držite se! Srbija nije svet i ne važe sva svetska pravila u Srbiji A za vama će se lavina pokrenuti ako izdržite i ostanete uz svoje zahteve i štrajk.

  2. Е,мој радници,ви сте овде "они" збуњени!

  3. Šta imaš da pregovaraš, dajte ljudima što im pripada i prestaće štrajk. A bolje da i ne rade jer od FIJATA nema nikakve koristi, samo štete koju vlast čini poklanjajući bogatstvo Italijanima. I onako sve što se zaradi odnesu iz Srbije.

  4. Podrška za radnike!
    Šta sprečava pregovore dok su radnici u štrajku?
    Zašto Premijerka ne pozovo rukovodstvo Fijata na pregovore?
    I zašto se, napokon, ne objavi ugovor o Fijatu?
    olim vas da ne odustanete i ujedno apelujem na sindikate da sinhronizuju akcije na čitavoj teritiriji Srbije.
    PROMENA SISTEMA!

  5. Pazi što je to fino: kažeš "jasno i glasno" da ne razgovaraš s radnicima u tamo nekoj koloniji dok štrajkuju, suspenduješ im prava, a onda i premijer te kukavne zemlje počne da napada radnike. Da vidim da "ne razgovaraju s radnicima!" u Norveškoj ili u Italiji šta bi se dogodilo. Sigurno bi i tamo premijeri počeli da vrbuju radnike da prekidaju štrajk.

  6. DALI JE OBAVEZNO i KLEČANJE DOK SE,,PREGOVARA,,ILI JE DOVOLJAN,,SPONTANI,,PLJESAK,, KO U GOŠI.OVOJ BESRAMNOJ BULUMENTI S KOCA I KONOPCA NEKO MORA DA POVUČE,,RUČNU,,.

  7. Radnici Fiata bi trebalo da se dozovu pameti i pocnu sa radom.Strajkom nista nece resiti.

  8. Izdrzite i ne prekidajte strajk. Brnabicka ce reci jasno i glasno, pa sta ceka neka im kaze, ona verovatno zna kako se pregovara u Engleskoj,Franzuskoj Italiji. Ne dozvolite da vas prevare laznim obecanjima!

  9. "Brnabić radnicima Fijata: Prekinite štrajk, da pregovaramo"
    Na kom to "ZAPADU" ima tako nešto!!!???
    Nemačkom KANCELARU/KANCELARKI "se tresu gaće", da izvinete na izrazu, pred njihovim sindikatom!!!
    Pozdrav iz Banata!

  10. Kakva bolesna situacija,pozivaju se ljudi da prekinu strajk i onda da pregovaraju o uslovima koje su u Ugovoru koji je tajan?Covece mo je ovde lud.

  11. Drzava kazu nije nadlezna, drzava se ne mesa, drzava ne garantuje seljacima odkupne cene… Gospodo naprednjaci pa vi ste nesto sasvim suprotno govorili o bivsima i o tome kako cete drugacije raditi. Sad ispada da stite strance a ne svoj narod. Ako ces ih dovoditi davati subvencije, oslobadjati poreza poklanjati zamlju i govoriti raste BDP onda bolje nemoj !.

  12. Jasno krsenje zakona republike srbije od strane predsednika vlade,a i poslodavca jasno ukazuju na to iza kog stoji vlast.Naredi im da postuku zakon i pregovaraju.

  13. Fijat je izgubio proizvodnju, kooperanti su izgubili svoj deo posla i svoje plate, Srbija svaki dan na BDP-u zbog štrajka Fijata i gubimo na izvozu. Znači, nemamo više vremena. Svi moraju da sednu za sto i da razgovaraju.

  14. Šta se vi predsednice vlade ovde mešate? Niste vi poslodavac, u pitanju je FIAT; privatna firma i to strani investitior, tzv. strateški partner. Red je da onaj koji im je poslodavac sedne sa njima i dogovori, a ne vi. Šta vam je cilj , vi bi ste da im pripomognete da i vi pripretite radnicimada moraju da slušaju kako stranci kažu. Dosta više tog mešanja , saučesništva i dilovanja sa privatnim firmama, Vodite vi računa o budžetu Srbije, a ne o budžetu FIAT-a, vi ste valjda predsednik Vlade Srbije, a ne direktor FIAT-a.

  15. SNS botine su uporni u lupanju minusa na zdravorazumska promišljanja.
    Opasno sam zabrinut za inteligenciju SNS botova, koji sutra mogu da budu neka vlast.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.