Brnabić: Razvoj kreće s lokala

Ostavite komentar


  1. Alo dovedena, pardon poslata ministarko po zadatku EU, DAJ nam više te nove zdravsrvene njiržtice, koje čekamo 6 meseci, duplo platili preko E-uprave koju si ti uvela.Ajde uradi nešto, a ne samo da se hvališ u prazno i lažeš !!!

  2. Skoro svaki put kad procitam tekst vezan za ministarku Brnabic vidim neku dobru ideju i iskrenu zelju za pozitivnom promenom, a to ne bih mogao reci za vecinu ministara u trenutnoj Vladi.

  3. Ako su svi,podobno,raspoređeni,na,,radna mesta,,,lokalnih,,samouprava,, ZAŠTA JE POTREBNO,,DOŠKOLOVAVANJE,,I NA ČIJI SE TO KONTO,,PRERASPOREĐUJE,,. NISTE ni svesni Koliko,,Radite,,BRŽE,BOLJE I ,,STRUČNIJE,Ako ste U Tom ,Osveženom,,stilu, Mislili da Nas ,,Iznenadite,,.

  4. Da, kako da ne. Na lokalu zapošljavate partijske parazite, a i ono malo ljudi što vredi držite zaposlene na po tri meseca i produžavate sve dok su lojalni partiji. To vam je bila baza za punjenje predizbornih autobusa i dobijanja izbora u prvom krugu. Baza je mrtva da ne može mrtvija biti…… Neka nam je bog na pomoći. Predsednici opština su mali dikatatori, po ugledu na velikog…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.