Brnabić sa penzionerima: Planirano kumulativno povećanje penzija u novembru i januaru iznosi oko 19 odsto

Ostavite komentar


  1. Važno je da penzionere ne predstavlja, porodična firma Krkobabić, zvana PUPS.

  2. Šta će penzioneri kod Ane Brnabić, kada ona nije odlučivala za ništa kada je bila premijer(ka), a ne sada kada je u tehničkom mandatu i još zavisi da li će je ΛV postaviti da vodi vladu. Penzosi moraju da se, osim glasanjem na izborima, da odu do vođe jer je on o svemu razmišlja i o svemu u državi jedino on, “zakonito”, odlučuje. Penzosi, on je vama otimao punih četiri godina penzije, zaboravio da vrati otetog, a oteto je za njega prokleto i tako će vam i ispuniti želju o povećanju penzije. Pustite Anu, a napadajte oštro njenog velikog i veličanstvenog vođe.

  3. Potrebno je uvećanje od 50%. U poslednjih 7 meseci toliki je rast cena onoga što penzioneri troše.

  4. Sve je poskupelo preko 40 posto a povećanje penzija 19…da nije žalosno bilo bi smešno…glasajte penzioneri iste ove i dalje….

  5. Dokle priče da se ne povećavaju penzije preko 80000 Ljudi ko imao veću zaradu,imao i veća davanja PIO fondu Sad nesto.mora da se vrati Uzimali minimalac,a keš na ruke Ili bilo koja druga kombinacija,a ima ih mnogo

  6. Повећати пезије само онима који имају више од минималне зараде,други су небитни.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.