Brnabić sa predstavnicima Nadzornog odbora EPS-a razgovarala o planovima razvoja

Ostavite komentar


  1. Oni već dvanaest godina razgovaraju o planovima razvoja a EPS u sve dubljim govnima! Sve se radi da se preduzeće uništi i proda strancima za sitnu lovu. Da budemo realni ni radnici EPSa nisu cvećke primaju velike plate a u većini slučajeva ništa ne rade i kad rade rade privatno sa državnim materijalom i vozilima a svaki dan ima ih sve više i više. A kada se rade neki veći poslovi tada se angažuju privatne firme a radnici EPSa sede u hladu i razmišljaju gde da idu na sportske radničke igre. I naravno iz tih privatnih firmi stoje političari. Šta nas još sve čeka mi to ne možemo ni da zamislimo bili ovi ili neki drugi isto nam se piše.

  2. Ogromna vecina je preko Pro Tent-a… A ako tebi smeta ta ogromna plata od 50ak hiljada, zaposli se u Maxi za 60… Kad bi usao u kop u blato do vrata drugacije bi pricao…

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.