Brnabić: Za rast BDP-a od šest odsto moraće da se radi dan i noć

Ostavite komentar


    1. Za rast BDP od 6 %, oko 2,7 M€, Vlada će utrošiti znatno veću sumu novca, uglavnom iz kredita za koje se nezna, i i i i šta, ništa. Bitno je da će Vučić telaliti o 6 %.

    2. Dan i noć? Treba ZABRANITI rad nedeljom, noć platiti 50% više, minimalac podići na 56.ooo,oo, organizovati istinske sindikate.

  1. Pa radite dragi nasi snsovci. Sve ste zauzeli, sve ste nas sa posla proterali, onemogucili ste svako preeuzetnistvo… Radite, samo radite i ne prozivajte nas koje ste proterali i bez posla ostavili.

  2. Зашто да се ради кад је у години короне, када је мало ко радио, постигнут суфицит у буџету?!

    1. Čitaj malo, u zakonu o rebalansu budžeta piše : U 2020-oj godini budžet R Srbije imao je deficit od 483 milijardi dinara ili 4,1 milijardu evra.

  3. Manje se vi ugrađujte u investicije, pa makar BDP stagnirao. Preteraste sa ugradnjom!

  4. Molim vas, nemojte raditi prekovremeno, i sa redovnim radnim vremenom nas već opljačkaste do kostiju!

  5. Draga moja premijerki a i svi ostali političari koji učestvuju u vlasti. Radite, niko vam ne brani.

  6. U interesu gradjana?! Lažove. Da se radi dan i noć?! Pa šta radi ovaj pošten narod 30 godina nego što radi dan i noć da preživi, dok ga vi političari i tajkuni pljačkate! Da rade dan i noć kao što tvoj batica radi?!! Ali, polako, doći će vreme odgovaraćeš i ti sa svojim šefom pred istražnim organima za mnoge stvari. Ko visoko leti, taj nisko pada, Ana.

  7. Za rast BDP od 6 %, oko 2,7 M€, Vlada će utrošiti znatno veću sumu novca, uglavnom iz kredita za koje se nezna, i i i i šta, ništa. Bitno je da će Vučić telaliti o 6 %.

  8. Neko je bukvalno shvatio da je vreme novac . Često je moj deda govorio da samo budala sve zna i kako je koza živtinja za svaku nuždu , a narod mekeće li ,mekeće.

  9. Чему ове приче, чему глорификација промашаја г. Брбанић? Сада сам схватила због чега је једини озбиљан кандидат за премијера постао Зоран Весић, садашњи помоћник промашених градоначелника.

  10. Dan i noc rade samo kilavi, tupavi i nestrucni.
    Oni sposobni i pametni zavrse sve svoje poslove na vreme.
    Vazda bilo i bice!

Ostavite komentar


Ekonomija

DUSAN NIKEZIĆ

Nikezić: Srbija se za mesec dana zadužila 2,5 milijarde evra

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dušan Nikezić izjavio je danas da će na sednici Odbora za finansije biti predloženi dodatni krediti od 578 miliona evra, kao i odlaganje otplate dospelih kredita Ujedinjenih Arapsklih emirata vrednih dva miliona dolara, jer prema njegovoj oceni "para očigledno više nema".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.