Brnabić: Svetska banka može da pomogne Srbiji u rešavanju problema zagađenja

Ostavite komentar


  1. Može da pomogne tako što ćeš nas još više zadužiti. SIKTER BRE I TI I BANKA!!!!!

  2. Hoce li Svetska Banka da nadoknadi i nas novac od ekoloskih taksi koje ste… da ne kazem sta? Od nas uzmete, potrosite kako vam se ćefne, a onda kredit koji mi placamo. Oterali ste nas u roblje!

  3. Samo vi uvlačite u Srbiju najprljaviju tehnologiju pa će onda svetska banka da rešava pitanje zagađenja.

  4. Dovedeš najvećeg zagadjivača svih vremena za sitnu proviziju,Kostolac spaljuje lom,Pančevo katastrofa,prekradjuješ reke cevima.Lokalna vlast sve baca u reke i tebi trebaju pare -šta je sa mozgom ,gde je,sav rad i pamet se svodi na bućkanje vodji na milion mačina

  5. Da bi se još nakrali para….. malo vam je. Moreeeeee…. lopuže belosvetske. Što misam vlast kako bi vas vešo po banderama.

  6. To znamo- samo se ta „pomoć“ treba vratiti. A šta i koliko da se efektivno uloži u zaštitu okoline kada pokradete bar polovinu para? Gde je nestalo 600.000.000 evra koji su poslednjih godina nagomilani od ekoloških taksi? U zaštotu okolone sigurno nisu uloženi!

    1. To je otišlo za autobuse, transparente, sendviče, vodu i dnevnice. Nešto je otišlo i za smoorganizaciju mitinga podrške, a za ekologiju ima kredit da uzmemo. Pitam se samo zašto kredit, kada su nas bombardovali podacima da je preko 10 milijardi evra u državnoj kasi?

  7. Ne zna se ko više zagađuje ovu jadnu Srbiju, Ana ili termoelektrana, bljuju li bljuju!

  8. More, pokradoste pare od ekoloških taksi i sad ćete da se zadužujete još i kredite da plaćamo? Mrš more!

  9. moze i nasa kasica prasica .. umesto 250 mil EURO u stadion za nase vezare bolje u 250.000 domova subvencije na pvc stolariju, ruski preciscivac vazduha i jos koji eurcic u potrosacku korpu .. ali .. o tome odlucuju oni koji misle da je PVC PSG pogresno napisan …

  10. Gospodja uvodi digitalizaciju za 10% elektronski ucenih, a zemlja pliva u djubretu.Bolje joj je da razgleda na sta joj lici zemlja kojom kao vlada nego sto pilji u AV i moli mu se.To vam je kao da zivite u stracari uz firmioranu garderobu i mercedes.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.