Broj prekobrojnih u Fijatu i dalje nepoznat

Ostavite komentar


  1. Premijer Vucic/SNS leti sa jedne teme na drugu cim prethodna pocinje da skripi. Kad se otvaraju radna mesta saopstava sam tacan broj a kada se otpusta nigde ga nema – ne interesuje ga! naravno, izgovor je da je u inostranstvu, da je prezauzet itd. A cime bi to trebalo da bude prezauzet ako ne gubitkom radnih mesta u prvoj liniji. Dobar privrednik prvo cini sve da odrzi proizvodnju uz pomoc drzave koja je suvlasnica pa tek onda leti u buducnost sa praznim obecanjima. Los pak cini suprotno i na tome se vidi nesposobnost ove vlade da uspesno vodi drzavu!

  2. Samo vi nastavite vjerovati vasem zakletom cetniku Vucicu.
    Fiat, sklopljen u Srbiji je sve manje popularan na zapadnim trzistima – cak ih ni Rusija ne prihvaca koju, u zamjenu srpskih sklopljenika (Fiat) , salje njihove krntije.
    Ispupceni Vucic je vrlo priznat da, toboze, stvara nove poslove uz poreznicke doplate,. Narod hoce premazanog, kao i Dodika na putu kod Putina, kao vodju/vojvodu nadajuci se da ne trebe upotrijebiti
    zdrav razum!

  3. Zdravo
    Da li ste spremni da tražite bilo podići vaše aktivnosti ili za projekt ili kupiti stan, ali nažalost banka vas traži da uvjeti da ste nesposobni brige ja sam pojedinac j ““ daje kredite u rasponu 5000-1500 000 € za svakoga u mogućnosti ispuniti svoje i kamatna stopa je 2% godišnje. ili ti treba novac zbog drugih razloga; nemojte se ustručavati da me kontaktirate za više informacija. Osoba nije ozbiljno nemoj da me kontaktirate.
    E-mail: [email protected]
    Skype: florence.rocheleau

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.