Neočitana brojila, hakerski napad ili problema uopšte ni nema: Šta stoji iza uvećanih računa za struju?

Ostavite komentar


  1. Kampanja Biblioteke mora da se plati. Ono što nisu mogli da uteraju besplatno, ipak moraju da odvoje neku kintu. Dnevnice za Bosančerose, ove što se srle iz mesta u mesto, call centre, paravojne formacije….

  2. Ista stvar u RS, nisu očitali brojila početkom godine nego tek za mjesec i naravno potrošnju prebacili na skuplju tarifu za 500+ kW

  3. Proverio licno kod tasta i taste koji su dobili uvecan racun. Prostom proverom na brojilu (imamo kljuc od ormana) jasno je da je brojilo pogresno ocitano ili nije ni ocitavano. Moguce je da se dogodila i greska u sistemu a da je brojilo ocitano kako treba, ali sumnjam.
    Ono sto me cudi je zasto se kod nas brojila ocitavaju mesecno. U mnogo bogatijim zemljama ista takva brojila ocitavaju se godisnje i na osnovu prosecne potrosnje odredjuje se mesecna rata.

  4. EPS krade na kilovatima definitivno! A neko ko krade struju prolazi nekažnjeno! A sirotinji seku žice! Die smo to?

  5. Mene ne interesuje toliko cena struje nego harač za RTS pretplatu,mi sami plaćamo da slušamo koje kakve monologe,laži ,manipulacije i poltronizam nevidjenih razmera.
    Reprize stare po 50 godina,bez grama obrazovnog i kulturnog programa. U ostalom možda oni misle da je to edukativni sadržaj.

  6. Cudni neki hakeri, naneli su stetu samo potrosacima, ne i onima koje su napali – EPS-u.

  7. Lopuže na vlasti moraju da pokriju troškove svoje predizborne kampanje koja je već u toku.

  8. Pitam,kada će svaki potrošač el. energije u ovoj zemlji znati sam da obračuna koliko košta potrošena el. energija?Sistem obračuna je mangupski(lopovska)smišljen za što veću pljačku,narode opameti se jednom!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.