Bugarska Folksvagenu daje 260 miliona evra, Vučić nudi više

Odlaganje izgradnje fabrike Folksvagena probudilo nade balkanskih zemalja

Ostavite komentar


  1. Moram da vas obavestim da ste ubrzano izgubili svojstva informativnog portala. Ne pisete gotovo ni o cemu. Kao da cekate sta ce i gde ce Vucic nesto da kaze i onda to odma sa velikom fotografijom na vrh. Danas sam izbrojao 10 (!) pojava imena Vucic direktno i indirektno. To ne rade svi tabloidi zajedno. Sta cete da radite kad on ode, nestane, umre ? Sta zaista? I na kraju treba da vam se zahvalim sto ste objavili komentar ili da prosijacim da ga ne cenzurisete ? Mucno je to Danas dokle ste dospeli. Mucno.

    1. Dali ti Jovane nisi obavesten da je Vucic i PraCednik, i premijer, i obavlja posao svih ministara u vladi i javni tuzoc i sudija i vrhovni sudija i predsedni opstine i gradonacelnik i pekar i burekdjija itd itd. Tako da, tebi to treba da bude mucno! Koliko vidim to tebi ne smeta! Ok , u redu ali brate nemoj da kenjas mnogo i napadas nas sta cemo mi da radimo! Pitanje je sta cete vi da radite kada ON ode?

    2. BRAVO ! Sve to ide diktatoru u prilog. Od jednog pojavljivanja na TV Danas napravi 10 posebnih vesti koje ga promovišu !

    3. Bravo Jovane. Za razliku od prosledjivanja informacija (pa makar to vise pura bio i AVAV), sada smo u Danasu poceli da citamo i sta isti razmislja i kako on vidi nake situacije od kojih ga se mnogo vise ne ticu, nego sto imaju veze s Njim. Kada zelim da sebe maltretiram u mucim, citam Alo, Informer, Kurir…, a ako imam jaci zatvor gledam Pink i Hepi.
      Molim Danas da ne ulazi u to kolo i da nas o tome sta kaze i radi AV AV informise telegrafski, a o tome sta doricni glasno razmislja – nikad.

    1. Bas je tuzno sto nisi duhovit, a zelis da budes… Onako usiljeno, pozerski, „fensi“…

  2. Pa necete se vi tuci sa njima, pa ce da se borite svim srcem, snagom. Trebate pamecu, vrednim i skolovanim radnicima a ne niskom platom.

      1. Ovoliko negativnosti , a samo zato sto treba doci jos jedna fabrika i sto to radi AV za nasu zemlju, za nasu buducnost.Pa, ljudi moji , valjda je bolje da ulazemo i gradimo nego da stagniramo.Stvarno vas ne razumem.

    1. Ovakva izjsva na nivou 4. Razreda osnovne je isključivo za internu promociju kao ja se borim isko nema nikakvog smisla.
      Srbija uskoro zatvara fiat koji propada ovde što bi onda neko drugi dolazio

  3. Ako im damo 1,4 mlrd Eura – gradiće je sigurno u Srbiji !!!!
    Da bi smo bili sigurni – dajmo im 2 mlrd Eura !!!

  4. Vidi ti sa rusima nek ti daju onog zeleza da se kokate oni vaam nude dobre finansije eu mozes da sanjas samo

  5. Mogu da se kladim da ce fabrika ostati u Turskoj narocito ako se ima u vidu godisnja sigurna prodaja od 30-100 hiljada automobila Turskim drzavnim sluzbama,to nemoze ni jedna drzava istocne Evrope da osigura plus strateska blizina tradicionalnih dobro plateznih trzista centralne azije bliskog istoka i istocne afrike.Ako se uzme u obzir blizina svih vodenih i zeleznickih puteva ipak je Turska u prednosti nad ostalim kandidatima.Videcemo ovih dana radice diplomatija a obe strane imaju jake adute za postizanje dogovora.

  6. U ovoj Vucicevoj ponudi krije se sva ona „vrhunska“ tajna, odnosno odgovor, zasto su bogati sve bogatiji a siromasni jos siromasniji?! Zasto sirotinja, zasto plebs, stalno kaska i gleda u debele guzice onih koji nam „pomazu“ na ovaj nacin. Tu lezi odgovor zasto jedan „glupi“ Kinez prima deset puta manje prinadleznosrti od „prepametnog“ Amerikanca.

  7. VW spin je odlican za skretanje paznje sa gorucih problema poput BOJKOTA , muljanja oko izvoza oruzja u sirim razmerama , napada na slobodne medije , preskupih radova ( sa ugradnjom ) po Beogradu , kamiona …aviona …prikrivane hapsenja uzbunjivaca ( kojih je sve vise ) , uterivanjem straha demonstracijom sile , primitivno providne propagande oko paljenja “ knjige “ i td. … do sutra

  8. Vučić je KOLONIJALNI upravnik i najveći unistitelj Srbije i naroda. Za ovo postoje dokazi i svedoci

  9. Nikada ne bih kupio Volkswagen napravljen u Turskoj , ili od ovih navedenih kandidata pogotovu ne od Acinih glasaca …“ Svaba je Svaba “
    PS
    Inace vozim VW Tiguan 150 ks snaga “ Made i n Germany „

    1. Moraces da zaradis 25K eura pa da ga sam kupis i dovezes u Srbiju jer VW nema nameru da ulaze u zemlju ekonomski blokiranu od ulaska u EU a sa izvanrednim odnosima sa Ugandom.

  10. SVI EKONOMSKI ANALITICARI KAZU DA NEMA SANSE DA KOD NAS OD UKUPNO 7 MILIONA DODJE OVAKVA FABRIKA. PA NI FIAT NE POSLUJE DOBRO!

  11. DANAS pocinje da razocarava ….a trazite pretplatu da bi wam se pomoglo..stalno on u westima,i to sve wise pozitiwno…N1 takodje…wreme je da obnovim pribor za pecanje i predam se zlu.

  12. Treba im dati Kosovo i sve nase crkve za dve njiove fabrike.I Bog da nas vidi, bre.Zivio precednik, jasta.

  13. Za Srbiju bi od izuzetne važnosti bilo dovođenje ovog proizvođača automobila. Svi znamo šta znači automobilska industrija sa pratećom infrastrukturom za ekonomiju jedne privrede. Otvaranjem ovakve fabrike otvorile bi se mnoge mogućnosti. Svi treba da podržimo predsednika Aleksandra Vučića u svojim nastojanjima.

  14. Pokušaj ništa ne košta,predsednik će se boriti,ako uspe da ih dovede to će biti ogroman plus za Srbiju

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.