Čadež: Hrane ima, gorivo će morati da poskupi

Ostavite komentar


  1. Neka poskupi manje ce se voziti po gradu i po obodu grada bice cistiji vazduh ali zato treba obezbediti, zapamtite vec jednom ,autobuse sa otvorenim prozorima, neka duva kroz autobus sve vreme dok se krece da izadju svi virusi , treba upotrebljavati autobuse bez klima uredjaja i bez onih maleckih prozora na vrh krova , te klime po autobusima i tramvajima niti se ciste niti dezinfikuju , one su leglo virusa i bakterija, imali ste sta da vidite nedavno u jednom porodilistu to je ono sto se zna a sta ima sto se ne zna i jos autobusi sa zatvorenim prozorima pa to je uzas nad uzasima , vratite one gvozdene zute autobuse koji nemaju ni gume na vratima , to je prirodna ventilacija, sama rec govori prirodna ventilacija koja je najbolja , duva odsvakud i tera sve viruse i ne moze da se zadesi neki putnik koji ne dozvoljava da bilo ko otvara prozore dok je on u autobusu .
    I u novom vozu onom od 200 na sat treba da se ciste klime , da se ne zaboravi , ja sam svoju izbacila , izdrzavam i zimu kada ne greju i leti vrucinu , otvorim prozore leti ujutru a onda ih preko dana zatvorim .
    Jedino mi smeta kada je Cirilca dobra kao sinoc sto traje dugo kada grejanje prestaje da radi , o tome treba da vodi racuna Maric, neka pocne u 19 h pa neka traje do 22 h kada imaju dobre goste .

  2. A da se spusti malo akciza na gorivo? Znam da vam je to jedini realni izvor prihoda ali…

  3. Veliki privrednik me je sada utešio … samo da smisli izgovor – ZAŠTO DRŽAVA UZIMA 104,5 din po svakom litru goriva ??????????

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.