Čadež: Inicijativa o malom Šengenu velika korist za privredu regiona

Ostavite komentar


  1. Ne lupaj. Imaš Kosovo između Srbije i Albanije. Priznavanjem izvornih carinskih dokumenata ,priznaješ i državu.

  2. Samo kod nas ima da neko ko nikad nije ni dana radio u privredi bude predsednik Privredne komire. Onda i nije čudo što nam potura ovakve sulude predloge.

  3. Jel to nama servira ovaj sto ima srednju skolu, fiktivnu diplomu iz Frankfurta, fakultet-udruzenje gradjana, decko bivseg svapskog ambasadora sto ga je spasavao kad su ga ‘apsili zbog gudre, pa sad avanzovao u snsekti??????? A i srbin je cistokrvni……….

    1. I kakve sada veze ima sto mu je prezime Slovenacko? rodjen je u Beogradu.
      Videla je ova zemlja ministre i rodjene u drugim drzavama.
      S druge strane ideja je fantasticna. Jedino ujedinjeni oko necega , recimo ekonomije sporta (zajednicka liga?) zaboravicemo na mrznju.
      I sta sad hocemo samo sa bogatijima u drustvo e pa ne moze uvek tako…

    2. Da, to je baš taj! Nesreća srpska da ga nemački ambasador- peder, posle prekomande iz Srbije u Moskvu, neodvede tamo. Koliko bi nam gluposti bilo ušparano! Ali- našu sreću „ubi“ Putin. Zabranio je pederluk za dolazećih 100 godina pa tako Nemci odlučiše da Čadež ostane u BG. Da nas i dalje usrećuje. A pederski lobi ga ugura, naravno bez ikakvog iskustva i još manje znanja, na mesto predsednika privredne komore. Moram da priznam da je taj ljubavni par baš bio nesrećan. Da je nemačko ministarstvo spoljnih poslova zaljubljene poslalu npr. u Francusku, možda bi oni odavno zasnovali srećan brak! Ovako- kud koji mili moji! Verovatno su nesuđeni supružnici već našli adekvatne zamene.

  4. pravimo uniju sa zemljama zbog kojih se naoružavamo jer su nam pretnja. Pa ko je ovde lud ?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.