Čadež: Kompanije iz sveta već najavljuju dolazak na EXPO Belgrade 2027

Ostavite komentar


  1. A nacelnik generalstaba se obraca gradjanima u 16 h. Nema nista od tog vaseg dogadjaja. Ovi ce nas zaviti u ceno za deset generacija.

  2. Nema sumnje da će Srbija i Beograd biti odlični domaćini EXPO 2027.

  3. Не рече овај стручњак шта је то што ће Србија изложити, осим ћевапа, ајвара, фолклора, Бреге… и чему ће служити простор у који се улажу милијарде из кредита?

  4. E pa lepo sto Ekspo u Beogradu.Vratio sam se iz Kazahstana posle 15g.Sad mi dajte da radim na Ekspo istalacije grejanja i pozarne sisteme.To govorim sto imam iskustva na tim objektima.Radi sam na Ekspo 2017 Astana Kazahstan skoro tri godine.Izvolite i dajte mi neki deo posla.Vucic je rekao vratite se i ja ga posluso.Samo nemam posao moje struke ovde u Beogradu.Cekam poziv.Hvala.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.