Čadež: Popuštanje mera dobra vest za privredu

Ostavite komentar


  1. Popuštanje mera nije dobra vest za zdravstvene radnike. Ali ko njih još uopšte i pita bilo šta.

  2. Ovaj čovek koji u privredi, trgovini, uvozu-izvozu, agraru isl. nema dana radnog iskustva bi trebalo da se malo bavi i matematikom. Ako se olabave mere zaštite od korone, imaćemo opet i do 10.000 zaraženih- dnevno KOJI NEĆE, ŠTO ZBOG SAMOIZOLACIJE, ŠTO ZBOG LEŽANJA U BOLNICAMA, na štetu poslodavaca, raditi. Ta brojka može da dostigne za mesec dana i do preko 100.000 ljudi. Ako se ne olabave mere, činjenica je da mnogi koji bi mogli i hteli da rade to ne mogu -baš zbog mera! To mu dođe, za poslodavce, skoro isto- da li neko ne radi zato što je oboleo, ili zato što država zabranjuje! . Jedina razlika- ako se poštuju mere i mnogi za život ne toliko neophodni objekti se zatvore, imaćemo MANJE UMRLIH ali i manje ljudi u bolnicama! Zašto stručnjaci ne izračunaju brojke za i brojke protiv pa ih tresnu na stolove ovih koji zagovaraju, ne obazirući se na veliku smrtnost i ogroman broj inficiranih, LABAVLJENJE MERA!-

    1. Niko nikom ne brani da se pridržava mera. Ko za 10 meseci nije naučio da ne pljuje na patos, da ne trese nos k’o fudbaler, da pere ruke, da ostane kući lak i ako ima „samo kijavicu“… takve ne vredi obučavati ni dana duže.

      A da mi od bilo čije dobre volje zavise ustavom (Bogom!) garantovane slobode (kretanja i rada, za početak) e pa to ne može!

      Zato nema nera, zbog straha vlasti i svih totalitarista kolektivista od pobune! Jer dovoljno je da samo jedna pobuna uspe i ode njihovo vlastelinstvo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.