Čadež: Privrednici u regionu poslovaće po istim principima i uslovima kao njihove kolege u EU

Privrednici u regionu, poslovati na isti način, po istim principima i po istim uslovima kao njihove kolege u Evropskoj uniji

Ostavite komentar


  1. To je katastrofa… bolje bi bilo da se malo ugledaju na Emirate.

    „Doing business“ sa Zapadom je sada teže nego ikada. Toliko prepreka, bezbednosnih provera svih u lancu, uklapanje sa sankcijama, garancija da roba ne završi „gde ne treba“, formulari, formulari… pa te onda banke proveravaju dal’ finansiraš terorizam, pereš pare – opet gomile formilara, k’o u Sovjetskom Savezu. Ni traga ni glasa od kapitalizma i slobodne trgovine.

    U isto vreme, Azija, Afrika, Bliski Istok, Južna Amerika – ljudi samo gledaju kako da prave pare, nikad nije bilo lakše i brže raditi – osim ako se opet ispreče Zapadnjaci sa njihovim paranojama..

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.