Čadež uručio donaciju PKS za Lebane, Medveđu i Bojnik

Ostavite komentar


  1. Otkad je to posao Privredne komore? Privredna komora naplaćuje harač svim privrednim društvima, kao da su sv i članovi Komore, pa izgleda ima ogromnu količinu novca. Bolje da onda smanje „članarinu“ (harač!) ako imaju viška para!

  2. Privredna komora je jedno od poslednjih restlova samoupravnog socijalizma, „spaja privredne subjekte“ a zaptavo je pribežište za podobne i oličenje nepotističke ideologije.
    Jefino je dobro što u svim jedinicama PKS nema ljubavnih afera jer su 75% zaposlenih rodaci a inače njihov doprinos ekonomskom razvoju zemlje je tragično smešan.
    Samo kostaju svakog građanina.
    I još gore je sto se ta nuspojava pravda sa „ćuti, nisu jedini“.
    A ovaj Čadež…
    Hahahahaaa..
    Pa ove roze košuljice i uredno fazonirana bradica su jefini kontakt sa „evropskim vrednostima“, pa to svi pobogu znaju.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.