CarGo: Taksi dozvole nemaju svi koji voze taksi

Ostavite komentar


  1. Bilo bi bolje da CAR GO iznese sve svoje zloupotrebe i rupe na saksiji koje otkrio i po cijem pokroviteljstvu radi. Inace ovo jee jedina tacna i po narod korisna izjava Zorane Mihajlovih od kada se pojavila na politickoj sceni.

    1. Zašto mislite da CarGO radi po nečijem pokroviteljstvu. Radi svuda po svetu i nigde to nije problem osim u sopstvenoj mafinajškoj državi.
      A što se tiče Zorane njena nijedna izjava nije korisna po narod pa ni ova…

  2. Šta su kriterijumi da neko bude proglašen divljim taksistom? Primenite te kriterijume na sve i biće sve jasno. To što se neko nekažnjen bavi kriminalom ne daje pravo svima da rade isto.

  3. Mi ovde imamo jednu kompaniju koja ne postuje zakon i obavlja taksi prevoz nelegalno, ali na divlje. Nema razlike izmedju te kompanije i divljih taksista.

  4. Sta je ovaj direktor Car go svedok saradnik? Posto i njegova firma i divlji taksisti bave se istim poslom i krse zakon?

  5. Pre nedelju dana moja sestra i zet vratili su se iz banjei na autobuskoj stanici komunalni policajac ih je uputio na taxiste koji verovatno rade na crno , jer je prvi taxista tražio 3000 do kaluđerice , sestra je rekla da uključi taksimetar što je on odbio a ona je krenula na tranvaj , drugi iz pozadine je ponudio da ih vozi za 2000 dinara ušli su u taj sa očekivanjem da će uključiti taksimetar ali nija . Znači li to da je dozvoljeno pogađanje bez da se uključi taximatar , jeli to po zakonu gospođo Mihajlović

  6. Gospodine Guberiniću kao da ste izašli ispod Vučićevog šinjela. Mogu taksi udruženja da budu i meksički karteli, ali to ne menja činjenicu da vi ne radite po zakonu. Kad izađete na sud i počnete da se branite optužbama na račun onog ko vas je tužio sudija vas odmah prekine jednom jedinom rečenicom: gospodine, ovde se vama sudi.

  7. Car Go je super, kao žena osećam se mnogo sigurnije od kad se vozim sa Car Go. Sve je pod kontrolom, sve pod imenom i prezimenom, nema odokativnih ni cena ni ponašanja vozača. Svi automobili su čisti, svi vozači uljudni, a cene realne, tako da mnogo češće koristim ovaj vid prevoza. Od Cvetka do Pop Lukine nepunih 300 dinara, i to bi trebalo da bude 80% zvanične cene taksija. To je dokaz da svi taksisti na ovaj ili onaj način nameštaju taksimetre.
    Taksisti bi trebalo da se prvo provozaju sa Car Go, pa da vide kako bi mogli da unaprede svoju uslugu. Vreme monopola je prošlo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.