CarGo: Taksisti nasilno upali u saobraćajnu inspekciju

Ostavite komentar


  1. Car Go neće dobiti dozvolu za rad i oduzeće im se svi aitomobili koji bidu uhvaćeni da vrše nelegalne usluge.prevoza.dobra odluka nadleznih institucija i imaju punu podrsku svih taksi udruzenja.

    1. ne znam nikog vise ko se vozi standardnim taxi-jem…sva podrska car go-u
      kada vasa usluga bude na njihovom nivou cenom i kvalitetom mozda onda razmislim da pozovem standardni taxi

      1. Kad limo servis car go postane firma koja osigurava putnike i zaposljava profesionalne vozace, placa porez i registruje delatnost moze da se prica, do tada su kriminalci.

      2. Poštovani, da li bi cena usluge Car:go bila niska kada bi firma bila legalno registrovana u ministarstvu saobraćaja kao TAKSI udruženje-Ako se raspitate u drugim državama u Evropi videćete da postoje slična udruženja, ali ona su registrovana kao TAKSI udruženja i plaćaju porez za tu delatnost kao i vozače koji imaju odgovarajući sertifikat za TAKSI vozača.

    2. Ničija nije do zore gorela, pa neće ni vaša. Na ove prostore će doći vladavina prava i pravde, a do tada vam je bolje da se prekvalifikujete. Takvi kakvi ste nećete imati zarade od civilizovanog sveta.

      1. Po tvojoj logici vozac moze da se bavi neurohirurgijom. O vladavini prava je i rec, bezakonje koje car go promovise ima svoju kaznu = zatvor i oduzimanje vozila.

    3. Neka Bog poživi CAR:GO!
      Svu sreću im želim … i njima a i nama.
      Propali taksisti neka nastave da igraju šah, samo neka se presele na Kalemegdan gde imaju veću konkurenciju. Pa ne može sa 3-4 vožnje da se zaradi dnevnica. DOSTA JE BILO VAŠE!

  2. Ako se ljudi udruže i međusobno se pomažu u prevozu u gradu na način da nekoga od svojih prijatelja usput prevezu, dali je to kriminal ili oduzimanje posla bahatim taksistima.
    Gospodo taksisti morate pod nužno promeniti način ponašanja, popraviti kvalitet usluge pa nećete imati konkurenciju.
    Ako ja kolegi iz udruženja ostvim neki novac u znak zahvalnosti, dali je to mito? Pa gospodo dali je kriminal kad se nekim „poklončićem“ do 450 evra zahvalite lekaru?
    Razmislite malo.

Ostavite komentar


Ekonomija

Predstavljamo učesnice prvog Forbes Women’s Summit-a u Beogradu 10

Predstavljamo učesnice prvog Forbes Women’s Summit-a u Beogradu

Forbes Adria sa ponosom najavljuje svoj prvi regionalni događaj – Power Women’s Summit, koji će se održati 4. septembra u Beogradu i koji će okupiti izvanredne žene iz raznih industrija: biznisa, zdravstva, mode, marketinga, sporta, žene koje svakodnevno ruše barijere i inspirišu svojim pričama.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.