CarGo: Jaguari uskoro u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ne ulazeći u suštinu problema, vidim da nešto mnogo priča gospodin CarGo o poštenju. To mi se ne sviđa.

  2. Svi gledaju samo u CarGo a za to vreme, ruski Yandex odavno mulja po Beogradu uz pomoc ministara koji su ga doveli.
    A da ne govorim o korupcijskom savezu izmdju taksi kartela i beogradske policije.

    1. Kakve veze ima privatno prevozničko preduzeće sa tim što beogradske vlasti ne grade kanalizaciju od naših para iz budžeta ! ?

  3. Interesantno. Na sva zvona zvone da se ne bave, kako to nestručno tvrde „vanlinijskim“, već samo posreduju, a ovamo kupuju vozila i hteli bi da obavljaju prevoz bez licence za isti. Kakva prevara!

    1. A nije prevara sto zakon ne dopusta da se bilo ko sada registruje kao taksista ili taksi udruzenje jer je maksimalan dozvoljeni broj popunjen. Znaci treba da se ceka da neko od taksista umre ili odustane. Gde to ima? Gde je tu zdrava konkurencija? Znaci sad svi koji su se do sad registrovali kao taksisti mogu da rade sta hoce jer ih stiti zakon, a konkurenciji je zabranjen ulaz? Pa jel neko ovde lud da ne vidi spregu izmedju taksi kartela i ministarke Mihajlovic i SNS-a?!!!

      1. Ti kad budes malo video sveta shvatices da taksi u celom svetu funkcioniste kao i ovde …uredjen je zakonom i broj je propisan uredbama gradova…u normalnim i uredjenim zemljama nema kar goa i ostalih s….tamo se daju velike pare za licence i ozbiljne drzave ne dozvoljavaju da im preduzetnike ugrozavaju prevaranti kao ovaj guberinic

  4. „Britanija prepoznala CarGo kao pouzdanog partnera“ – ovaj Guberinić daje izjave kao da smo svi mi retardirani!

  5. Obzirom da nocu po Beogradu krstare auzomobili stari po 30 god sa aplikacijom car go red bi bio da nabave bolje auzomobile
    Pre neko vece vidim golf 2 …a o vozavima da ne pricam….niko ne zna grad
    Kad sednete u car go morate da ih navodite ali bukvalno…ovde skreni ovde se prestroji

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.